A kutyám miért ül állandóan a lábamra?
Miért csinálhatja azt a kutyám hogy mindig ráül a lábamra?(de csak az én lábamra máséra nem.
És még volna egy olyan kérdésem hogy az állat orvos megtudja mondani azt hogy a kutya faj tiszta-e vagy nem?
Szeretetből, ha az utcán teszi akkor csak nem akarja hogy fázzon a feneke... Jobb ötletem nincs.
Igen, elvileg meg tudja mondani. Ha van törzskönyve akkor egyértelmű, hogy fajtiszta. Látni lehet magán a kutyán, és a viselkedésén, hogy milyen fajta (vagyis hogy 2 fajta keveredett-e, vagy nem)
Valószínűleg azért ül a lábadra, mert úgy gondolja, hogy a rangsorban feletted áll.
Mivel az állatorvosok elég sok kutyát látnak, biztosan meg tudja mondani hogy fajtatiszta-e a kutyád.
hát azért a dokik sem annyira hozzáértők sajnos...
ők sem ismernek fel minden fajtát...
egy kutyáról akkor jelenthető ki 100%osan,hogy fajtatiszta,ha törzskönyve van..
a havaneset,bolognese gyakran keverik és egy németjuhász esetében is lehet vmelyik felmenő németjuci keverék,lehet,hogy a kutyán nem látszik meg,de attól még keverék!
sajnos ez a módszer még külföldön is csak kísérleti fázisban van...
egyébként te milyen keverékre tippelsz?
Hát csak egy elég fura képet tudtam feltölteni róla: [link]
Ahonan elhoztuk azt mondták hogy kaukázusi.
na, hogy ez nem fajtatiszta kaukázusi,az egészen biztos...
keress rá a gooogle-ban,hogy kaukázusi,látni fog egy kis különbséget a te kutyád és a kauk között...
egy erősen keverék kaukázusi lehet, talán..
én inkább moszkvai őrkutya keverékre tippelek..
de ,hogy a kutyád nem fajtatiszta az 100%
de attól még szeresd nagyon!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!