A kutyám miért ül állandóan a lábamra?
Miért csinálhatja azt a kutyám hogy mindig ráül a lábamra?(de csak az én lábamra máséra nem.
És még volna egy olyan kérdésem hogy az állat orvos megtudja mondani azt hogy a kutya faj tiszta-e vagy nem?
van leonbergi és van masztiff,ez két külön fajta.
a leonberginél a fekete maszk kötelező,más a fajta felépítése is,mint a kutyádé...
Nekem leonbergim van, és hát... nem pont így néz ki :-)
Szerintem is bernáthegyi beütése van a kutyádnak, de lehet hogy már a szülei is keverékek voltak, és akkor meg tényleg bármi lehet... még akár kaukázusi ős is előfordulhatott.
Szemből tényleg bernáthegyis de felülnézetből kicsit keskenynek tűnik az orrnyerge. Nekem inkább berni pásztoros, a kau beütés mellett. De javítsatok ki ha tévedek, nem értek ezekhez a kutyákhoz.
Sok minden miatt ülhet a lábadra, szerintem leginkább a szeretet jele:)
Szia!
A 2 kép alapján én inkább a moszkvai őrkutya keverék felé hajlok, mert elég nagy, és a színei is paszolnak. Viszont valóban keskeny az orra, és maga a kutya is, szval lehet benne még vmi egyéb fajta is.
Ami a lábra ülést illeti: a kutya alapvetően nagyon ragaszkodik a gazdájához, és igényli az állandó testkontaktust. Számára az egyik legegyszerűbbb módja ennek, ha a lábadhoz símul, v ráül. Nem a tiszteletlenség, hanem a szeretet, és ragaszkodás jele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!