Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Panel vagy kertesház?

Panel vagy kertesház?

Figyelt kérdés
Egy kutya számára melyik lenne jobb kényelmesebb?
2011. jan. 31. 19:56
1 2 3 4 5 6
 51/52 Tyler913 ***** válasza:

Igen,hianyzik is nagyon az erzes,ugyanis imadok setalni,kocogni,kimenni a termeszetbe,felfedezni uj kornyekeket,es persze jatszani:)

Az elozo kutyam mar vagy 6 eve nem el,azota nem volt masik,Edesanyam nem engedte,o is a "kutya a kertbe valo" mentalitas rabja volt,raadasul tisztasagmanias,igy evekig semmilyen allatom nem lehetett.Ami azt illeti,most sincs meg,nyartol lesz egy staffordshire-em.Regi almom teljesul ezzel:)

En is orlodtem rajta sokat,hogy csak nagy mozgasigenyu fajta,es ki tudja,lesz-e idom minden nap orakat foglalkozni vele,de arra jutottam,most vagy soha!Most egyetemistakent azert joval egyszerubb az eletem,mint esetleg evek mulva,mikor mar csaladom lesz,munka,esatobbi.

Ugyhogy belevagok,lesz,ami lesz.

2011. márc. 4. 22:56
 52/52 A kérdező kommentje:

Igen, szüleim is úgy hozták el a kiskutyát, hogy lesz ami lesz. ( karácsonyra kaptam ) És végül is nem bánták / bántuk meg. Ám az egész család besegített a levitelbe. Én és a tesóm jártunk le vele amikor már az emeleten laktunk. De volt hogy szüleim vitték le amikor nem voltunk mi otthon.

Annyiból szerencsésebb vagyok, hogy anyum nem tisztaság mániás, meg apum se. Most is bent vannak a melegben. :-)

2011. márc. 5. 00:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!