Panel vagy kertesház?
Kérdezd meg a sintértlepen az altatás előtt levő kutyát - meggyőződésem, hogy neki mindegy, csak valaki mentse meg.
Az embernek is jobb lenne kertes ház, de nincs mindenkinek módjában.
Vagy szerintetek az a kutya, amelyik nem kertes házban lakik legyen kiirtva?
Vagy hogy képzelitek...?
10:40!!!
A sintér telepen lévő kutya is működtet Gyakori kérdések oldalt???
Nem is tudtam hogy a kutyák tudnak netezni!!!!!
Még minőségi fajtatiszták sem tudnak netezni.
De hogy mi jobb a kutyának és mi nem, azt mégis a kutya tudja legjobban.
Az ember csak meghatározza a körülményt.
És ha az embernek kell is dönteni, te mit döntenél:
sintértelep, vagy lakótelep?
Várom a válaszod!
09:18-nak.
Nálunk télen bent vannak mert nagyon fázósak. Persze sokszor ki vannak engedve a kertbe. Reggelre nagyon elfáradnak munka után, így du. ig alszunk. Utána megyünk a határba sétálni. Este vacsi, majd alvás.
De a telepen is bent vannak velem, járőrökbe viszont kötelező kijönniük. Nappal szoktak kikéreckedni játszani. Ha már megunták akkor vissza akarnak jönni melegedni.
Végül is akkor mennek ki amikor akarnak.
Kétségtelen, hogy a kutyának (ahogy korábban is írtam) a legjobb megoldás a kertes ház, ahol kint is és bent is lehetnek.
Azonban nincs minden kutyának ilyen választási lehetősége.
Ott a sok gazdátlan kutya, nem tolonganak érte a kertes ház tulajdonosai.
Most mi legyen velük? Irtsák ki őket, vagy tudomásul vesszük, hogy panelben és bérházban is élhet kutya.
Minden a tartási módtól függ.
Tehát rossz a kérdés - nem az a döntő, hogy hol él a kutya, hanem az, hogy hogyan.
És panelban élőt is lehet megmozgatni a szabadban, ugyanakkor kertes házban is tengődhet kutya egy életen át méteres láncon.
17:27!
Nyugodtan írd ki a kérdésed ha valamit nem értesz.
Én nem tettem fel rossz kérdést, ám neked se kötelező válaszolni!
Semmi nem kötelező, de jogomban áll egy hibás kérdésre rámutatni, ami hibás véleményalkotásra sarkall.
Kérlek, gondold át a többit is, amit írtam és ne csak azt, hogy a kérdés rossz...
Ha rossz a kérdés akkor jelentsd a moderátornak!
Majd Ő eldönti hogy törli vagy nem!
Addig is szakadj le rólam mert előbb utóbb töröltetem a hsz. t. Az összest!!!!!
Nem moderációs gond egy hibásan feltett kérdés.
Lásd be, hogy a vagy-vagy nem jó válasz, márpedig a kérdésed nem hagy más választ.
Nem hagy más választ mert az a célom.
Ha nem jöttél volna rá, de már írtam egyszer, hogy az emberek véleményét szeretném elolvasni.
Tanulj meg olvasni!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!