Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Panel vagy kertesház?

Panel vagy kertesház?

Figyelt kérdés
Egy kutya számára melyik lenne jobb kényelmesebb?
2011. jan. 31. 19:56
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
82%
a legtöbb kutyának mindegy, hogy kertes ház vagy lakás az a lényeg, hogy együtt legyen a családjával, békében éljen a falakon belül, és foglalkozzanak vele természetes igényeinek megfelelően!
2011. jan. 31. 20:47
 12/52 A kérdező kommentje:

NyuszE!

Látom még mindig nem érted.

Nem az érdekel engem, hogy én mit gondolok hanem, hogy másoknak mi a véleménye.

2011. jan. 31. 20:47
 13/52 A kérdező kommentje:

Többieknek köszönöm a választ.

Én is úgy gondolom, hogy az életminőség a lényeg.

2011. jan. 31. 20:51
 14/52 anonim ***** válasza:
80%

NyuszE! Szerinted egy csivava, mopsz a kopaszkutyák és a társasági kutyák jól érzik magukat a kertben? Mármint ha kiviszik órákra úgy persze, hogy igen. De ha az egész életét egy kertben élné le tuti, hogy nem érezné jól magát és télen meg is fagyna.

Kérdező:

Kutyafüggő. Ahogy említettem a társasági kutyák tuti, hogy nagyon jól elvannak panelba. A nagyobb testű, intenzív mozgást igénylő kutyák is lehetnek házba DE (!!) csak ha rendszeresen le van fárasztva fizikailag és szellemileg is. Az én labradorom kerti kutya. 3 nagy kert áll rendelkezésére. Ez sem olyan jó mert lehet keresgetni az eldugott kutyakakit :) Viszont ez mellett is viszem rendszeresen sétálni és kutyasuliba is járunk. Szóval kerti kutyának is meg kell lenni a lefárasztásnak. Ergo teljesen mindegy hol van a kutya csak kellőképp le legyen fárasztva. :)

2011. jan. 31. 21:16
 15/52 anonim ***** válasza:
100%

Mondtam én egy szóval is, hogy kint kell tartani az udvaron? Persze, van olyan fajta, de én azt mondtam, hogy:

"Szerinted nem jobb a kutyának, hogy ha egy kertes házban él, ahol akármikor kimehet a kertbe szaladni egyet, amikor kedve van?"

Hol van itt ebbe, hogy kötelező mindenféle kutyát a kertben tartani? Szerintem hagyjuk ezt a témát, én elmondtam a véleményem és ennyi.

2011. jan. 31. 21:23
 16/52 anonim ***** válasza:
100%
Kertes házban bejárással a házba:P ez a legjobb egy kutyának! meg persze, ha ugyanannyit foglalkoznak vele, mint ha nem lenne kert, sétára gondolok főleg :)
2011. jan. 31. 22:16
 17/52 A kérdező kommentje:

Köszönöm a normális válaszokat.

Erre lettem volna kíváncsi.

Amúgy van kutyi, kertes házban lakunk, és dolgozni járnak. Vonattal busszal stb. Otthon pihi után séta van, és bent vannak velem a szobában.

Érdekelt, hogy csak én vagyok ilyen fanatikus, vagy más is úgy gondolja ahogy én.

2011. jan. 31. 23:25
 18/52 zsuzsabazsa ***** válasza:

Mivel a kutya társállat, nagyon fontos neki az ember közelsége.

Egy lakásban tartott kutya sokkal jobban megismeri a gazdája szokásait jobban részt vesz a családi életben mint a kerti.

Viszont ha valaki mégis a kertben szeretné tartani,akkor lehet javasolni a kutya bejárót.

A bejárati ajtóra szokták felszerelni, billenős és a kutya azon keresztül jár ki-be.

Ha elmegyünk otthonról akkor belülről be is lehet zárni.

2011. febr. 1. 00:57
 19/52 anonim ***** válasza:

Ezek szerint amiket leírtál te ben és kint is tartod a kutyádat?

Ha így van akkor megértelek, az én egyik ismerősömnek aaz egyik kutája kini és benti is egyszerre. Én sokáig nem értettem ezt, de úgy hiszem ez is egy jó választás.

2011. febr. 1. 09:18
 20/52 zsuzsabazsa ***** válasza:

Ezt a menhelyes barátnőmnek ajánlottam egyszer, mert már nem győzte nyitogatni és csukogatni az ajtót mikor a blökik beakartak jönni.

Megvette, beszereltette és azóta nem ugrándozik az ajtóhoz.

2011. febr. 1. 09:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!