Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mikrochipet 7 kölyök kutyának?

Mikrochipet 7 kölyök kutyának?

Figyelt kérdés

Van 7 keverék kiskutyám. Az új rendelet szerint ha el akarom ajándékozni őket kötelező a mikrochip. Most mit csináljak?? Nincs felesleges 42.000Ft-om erre. Sajnos még a családom megélhetése is komoly probléma. Én nem akarom kitenni őket az utcára vagy mint egyesek agyoncsapni őket!!!

És állítólag ez a rendelet a kutyák érdekeit szolgálja!? Szerintetek most mit csináljak ezzel a 7 kis tündérrel???

2011. jan. 28. 15:32
1 2 3 4 5 6
 51/52 anonim ***** válasza:
47%

utolsónak grat-grat.....a végéről nem maradhatott vna le igaz?

tipikus magyar!no comment!

Felhő

2011. febr. 2. 18:11
 52/52 A kérdező kommentje:
Na szép! Milyen jogon titulálnak egyesek tolvajnak és GYILKOSNAK!!!??? Életemben nem loptam és nem oltottam ki egyetlen életet sem..Senki nem hibázott még??? Itt mindenki betart minden szabályt? Na akkor itt mindenki tökéletes. És igen egyesek nem látnak tovább az orruknál és azt hiszik ez a rendelet a kutyákért van. Igen az államot valóban az érdekli mi lesz a szegény kutyák sorsa ha esetleg elszöknek vagy kidobják őket!? Ugyan már! Anyagi okai vannak, mint mindennek ebben a lecsúszott, mindenre bólogató országban. És a kiskutyák találtak gazdit. Ennél többet nem tehettem. 1hónap múlva pedig viszem a kutyám az ivartalanításra. És bocsánat, hogy nem köpöm szembe magam.
2011. febr. 3. 17:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!