Mikrochipet 7 kölyök kutyának?
Van 7 keverék kiskutyám. Az új rendelet szerint ha el akarom ajándékozni őket kötelező a mikrochip. Most mit csináljak?? Nincs felesleges 42.000Ft-om erre. Sajnos még a családom megélhetése is komoly probléma. Én nem akarom kitenni őket az utcára vagy mint egyesek agyoncsapni őket!!!
És állítólag ez a rendelet a kutyák érdekeit szolgálja!? Szerintetek most mit csináljak ezzel a 7 kis tündérrel???
ma 16:40
Azt hiszem, a szövegértelmezéssel neked van kissé bajod.
A büdös életbe, de mostmár komolyan. Törvény!!! Érteem??? Tudjátok mi az? Ki a franc vagytok ti (akik arra buzdítjátok ezt a felelőtlen kutyatartót, hogy ne chipeltesse be a kutyákat), hogy relativizáljátok, mi a fontosabb? KÖTELEZŐ a chip! Ennyi!
Persze fontos az is, hogy a kutyáknak megfelelő gazdája legyen, de akkor is, ha valaki nemtörődömségből, felelőtlenségből leelletett egy szukát, akkor legalább a törvényileg előírt kötelezettségeinek tegyen már eleget. Vagy ha nem, akkor szépen lehet vállalni a következményeket. Bár nyilván ezt sem fogja, hisz most is arra megy ki az egész kérdés, hogy hogyan lehetne kibújni a törvény alól.
Nincsenek illúzióim. Nem fogja bechipeltetni a kutyáit, sőt még az oltásokat sem fogják megkapni. De legalább ne biztassátok. Maradjatok csöndben, mert ezzel a hozzáállással ti sem vagytok különbek.
Ha már a törvényeknél tartunk, szét néztél Te már ebben az országban milyen tv-ek vannak????????
elárulom nagy sz.rok! a bűnözőket nagy rész szépen védi aki tisztességesen dolgozik az perelhet éveken sőt évtizedeken keresztül nem jut semmire...és lehetne folytatni....igen abban igazad van h nem kéne erre biztatni csak h nem emberölésről van szó és semmi olyanról amiért irtózatos nagy büntetés járna... vmint nincs pénze a kérdezőnek rá....eleve a kérdést felesleges volt feltenni ha nincs felesleges pénze a KEDVES KÉRDEZŐNEK és most nem kéne felesleges vitákba bonyolódni!
ha te annyira nagy tv. tisztelő állampolgár vagy akkor még biztos nem szegtél meg egy tv-t sem.
Mellesleg ez egy rendelet és nem törvény!
Kedves ZOL, nem ettől lesz valaki bűnöző vagy rossz ember. Nem kell játszani a szentfazekat.
Igen, figyelni kellett volna a kutyára, de ha már megtörtént a baj, felesleges ezen rágódni és szitkozódni. Inkább költse azt a 30-40 ezret ivartalanításra, hogy ne történhessen meg mégegyszer a dolog, minthogy ugyanennyiért chipeztesse a kutyáit és éhezzen a családja. Így mindenki jobban jár.
Ja, ha rendelet akkor már nem is kell betartani. Ja, hogy ha ennyi szar törvény van ebben az országban, akkor azokat, amelyek nem tetszenek nem is kell betartani. Ok, bocs ezt el is felejtettem.
Nyilván én is szegtem meg szabályokat. Meg is volt a következménye. Megbírságoltak.
nem kell kiforgatni a szavaimat....biztos nagyon értesz a joghoz....
gratula...
akkor főlj továbbra is a levedben te szentfazék!
nem viszlát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!