Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Az gáz hogyha a fiú yorki-ra...

Az gáz hogyha a fiú yorki-ra "masnit" adok?

Figyelt kérdés
Egy jó ideje már kutyát szeretnék.De a szüleim csak most egyeztek bele.És elviegbe lány yorkit kaptam volna és (öltöztetni is szerettem volna mert ilyen csajos lány vok:D).De egy ismerősünktől vesszük és hát csak fiú kutyája van :/(ami nem nagy baj csak kicsit elszomorodtam)ezért szeretném kérdezni hogy pl egy kék masni a hajába hülyén nézne e ki?
2011. jan. 25. 16:22
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

Hát mivel táncolok a futás alap lesz az életében:D.

Amúgy nem akarom .

2011. jan. 25. 17:22
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

Kiállítások képeit nézd meg, masni van nekik.

Szilikon gumit kell használni, mert a befőttes gumi elvágja a szőrt.

2011. jan. 25. 17:32
 23/27 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm!
2011. jan. 25. 17:51
 24/27 anonim ***** válasza:
7%

az gáz, hogy masnit adsz egy kutyára.

Már bocsi de akkor kutya helyett vehettél volna játékbabát azt kell öltöztetni nem szerencsétlen kutyát

2011. febr. 6. 17:31
 25/27 anonim ***** válasza:
78%
Lehet,hogy most elkeserítelek, de leírom az igazságot a te kis "babádról" akinek masnit akarsz tenni a "hajába....A yorkik PATKÁNYFOGÁSRA lettek kitenyésztve..KOTORÉK EBEK ÉRTED? Nem cukcsimukcsi öltöztetnivaló játékok...sokan az ilyen emberek miatt cikizik a yorki tartókat mint amilyen tevagy...nekem amstaffjaim vannak, akik szintén terrierek mint a yorkik...és te divatból masnit akarsz tenni a szőrébe...énmeg akkor vegyek a kutyáimnak szöges hámot meg acélszájkosarat,hogy trendik legyenek?Merthát ők harcikutyák nekik keménynek kellene lenni,úgy ahogy a yorkinak édibédinek...de NEM!! Sosem jutott ilyen hülyeség az eszembe,hogy bármit is rájuk aggassak...felejtsd el azt a masnit.....debil..
2011. febr. 6. 20:09
 26/27 anonim ***** válasza:
Ezt az iszonyat fontos kérdést mi a fenének kellett kiemelni?
2011. febr. 7. 17:13
 27/27 anonim ***** válasza:

Bocsánat!

Hogy beleteszem kis legyemet a levesbe!

De 3 db ...

Tehát 3 kutyafajta van, akinek standard előírás a masni!

Yorkshire Terrier

Shih Tzu

Máltai Selyemszőrű Kutya

És nem azért mert jajj de cukik, hanem mert túl érzékeny a szemük a belelógó szőrre!!!!!

De cukik is :D

Kedves kérdező!

Állatkereskedésben, állatos boltokban, nem sokba kerülnek ezek a kis gumik!

És nagyon bájos a kan kutyuson is.

A saját kutyámon azért nincs, mert kutyakozmetikus vagyok, és mindig szépre nyírom :)

Sok örömet, viszont az anyáskodást nem javaslom ezzel a fajtával szemben, mert tényleg terrier vér van bennük!

Ha sokat babusgatok, elkanászodik :)

2011. febr. 7. 17:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!