A kutyám hogy szokja masnit?
A gyermekvállalás témakör nem itt van...
A kutyának nem HAJA, hanem SZŐRE van és baromira nem kell neki semmiféle masni, csatt stb.
Fogadjunk te is olyan divatyorkis vagy, aki felkapná a játékszerét a földről, ha elmennék mellette a staffordommal....
Szerencsétlen állat, ő egy kutya, ne kezeljétek már gyerekpótlékként, játékszerként!
11:31, a yorkie meg lehangoltan bámulna a staffordod után, akinek olyan érdekes ismeretlen szaga volt. :)
Mondjuk staffordot is láttam már svarovski kristályos nyakörvben, de ez más tészta.
Staffordos vagyok.
Azért jöttem a yorkival, mert sajnos ritka kivétellel minden gazdi elrántja, felkapja kétségbeesve a kutyáját ha közeledünk, pedig a kutyám csak játszana és a yorkik is érdeklődőek, csak sajnos a gazdi azt hiszi keresztbe lenyelné, vagy agyonnyomná, vagy tudom is én mitől rettegnek.
Szerencsére azért vannak kivételek, mi is játszottunk már yorkival, ráadásul az a pici fajta volt, bár szegény kutyám nem élvezte sokáig, mert annyira kellett rá vigyáznia, hogy egy idő után megunta :)
De annak legalább értelmes gazdija volt és hagyta, hogy barátkozzon a két kutya.
Staffordos. ma 11:38 vagyok.
Nem egyedi amit írsz, nekem ugyan egy tacsi keverékem van, (aki nem egy nagy kutya ugyebár) mégis az utcabeli yorkis csaj, elvonszolja az övét az enyém elől.
Egyébként azt a kutyát nagyon tudom néha sajnálni, főleg mikor télen rózsaszín fekete halálfejes szőrös kapucnis kabátban sétáltatja, és a kutyán meg látszik, hogy marhára nem élvezi ezt az öltözetet.
Tudom, épp azt írtam én is, hogy a yorkie vágyakozva néz a magasból a másik kutyára. :)
Mondjuk én is biztos "félteném", úgyhogy nem vennék ilyen pici kutyát, hanem valami vicces középtermetű mindenféle-keverék kutyot. :)
Én mindig sűrűn hálálkodok, mikor alkalmunk nyílik egy-egy kisebb kutyával játszani, nekünk is jobb, hogy a kutyánk sem csak a durva játékot szokja meg, hiszen a kisebbekre vigyáznia kell.
Tegnap pl. egy tacsival játszottunk, bár szegényke először meglepődött, mikor a lelkes, hatalmas árny leteperte örömében :)
Nekem semmi bajom azokkal, akik öltöztetik a kutyát vagy masnival kötik fel a szőrét. Természetesen addig, amíg a kutyával mindezek mellett kutyaként bánik.
Én is felkötöm a komondor szőrét a szeme elől, ha kiviszem az utcára, mert egyszerűen jobban lát. Néha rózsaszín hajgumival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!