Az nagy baj hogyha a kutyám lépcsőzik (napi 3x 3emeletet)?
Én is laktam a 3. emeleten. Nekünk is keverék tacskónk volt. Naponta többször is lement egyedül "sétálni",és hazajönni. 10 éves elmúlt,amikor elpusztult,mert valami elütötte. A gerincének soha nem volt semmi baja.
Igaz a mai kutyák többsége túltenyésztett.
Jajj ne!
akkor én kutyámnak se etsz jót :S
7 kiló? Ez most vicc? Ha csak nem 90 éves mamóka, az nem számít soknak, egy bevásárlás a kajaboltban is simán megvan annyi, sőt, amikor 8 éves kis iskolás voltam, 10 kilós iskolatáskát kellett cipelni, úgyhogy a kutyád érdekében igenis cipeld fel!
Ha elfáradsz, emeletenként tedd le egy kicsit. És a megfelelő módon emeled fel, így:
Egyik kezeddel nyúlj a feneke alá, a másikkal pedig a mellkasa alá - így neki is kényelmes és neked is, ráadásul nem nyomod össze semmijét és nem is tud annyira ficánkolni. Ja és amikor emeled, a TE hátad legyen egyenes, így nem fogsz sehol meghúzódni.
Egy kis testedzés, 3-4. alkalommal már nem is lesz olyan nehéz. :D Én hosszú-hosszú évek óta cipelem a 6 kilós kutyámat fel-le a lépcsőn, pont a fentebb leírtak miatt. Nincs is semmi baja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!