Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Az gáz hogyha a fiú yorki-ra...

Az gáz hogyha a fiú yorki-ra "masnit" adok?

Figyelt kérdés
Egy jó ideje már kutyát szeretnék.De a szüleim csak most egyeztek bele.És elviegbe lány yorkit kaptam volna és (öltöztetni is szerettem volna mert ilyen csajos lány vok:D).De egy ismerősünktől vesszük és hát csak fiú kutyája van :/(ami nem nagy baj csak kicsit elszomorodtam)ezért szeretném kérdezni hogy pl egy kék masni a hajába hülyén nézne e ki?
2011. jan. 25. 16:22
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Nem fogom miniembernek öltöztetni.De ilyen időbe kell neki a ruha.Nem azért szerettem volna(yorki) kiskutyát mertez a "divat"hanem mert nagyon aranyos és sokat kell törődni vele.Én ilyen anyás típus vagyok:D.
2011. jan. 25. 16:37
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is yorkim van, igaz ő lány...mondjuk a masnit túlzásnak tartom, én 4 év alatt kb.2x tettem a bóbitájára masnit.

De a "haja" mindig össze van fogva copfba, mert sokkal praktikusabb, mint havonta lenyíratni rövidre. Tök egyszerű fekete, vagy átlátszó szilikon gumit teszek bele.

2011. jan. 25. 16:37
 13/27 A kérdező kommentje:
És ez a gumi ilyen beföttes gumeszerű?
2011. jan. 25. 16:40
 14/27 anonim ***** válasza:

Írtam is, hogy ilyen hidegben kell neki a ruha, de

inkább ilyesmi [link]

mint ilyen [link]

2011. jan. 25. 16:40
 15/27 anonim ***** válasza:
77%

Nem egyszerűbb plüssállatot venni? Azt lehet öltöztetni, vetköztetni, masnit tenni a kis szőrébe - és nem olyan költséges, nincs vele gond, nem kell senkire rábízni amikor bulizni támad majd kedve a kisasszonynak, és nem lesz útban még 10 év múlva is...

Normális ember kutyavásárlás előtt azon gondolkozik h hogy fogja képezni, milyen suliba viszi, akar-e vele sportolni, hogyan működik a klikker tréning... te meg azon h milyen ruhát vegyél neki és legyen-e masni a "hajában". Gratulálok. Nah, ez a röhejes.

(az ilyen mentalitású gazdik miatt nézik le ezeket az ölebeket...)

2011. jan. 25. 16:41
 16/27 A kérdező kommentje:
Na hát ezt a második képet már én is tulzásnak tartom:D.
2011. jan. 25. 16:41
 17/27 A kérdező kommentje:
Már mindene el van intézve sulitől kezdve a fekhelyéig és ezért kérdeztem meg a masnit:)
2011. jan. 25. 16:43
 18/27 anonim ***** válasza:
63%

Minden kutyának gáz a masni, ez nemtől független. Mint már elöttem is írták egy kemény kis terrierről beszélünk, nem hajasbabáról.

Tudod már hogy mi alapján fogod nevelni? Hogy mit fog enni? Milyen oltások, féreghajtás, stb. kell neki? Utánnaolvastál az ivartalanításnak? Tudod mikor, hányszor, hány oltás után lehet sétáltatni?

Ne csinálj hülye hajasbabát egy állatból se ...

2011. jan. 25. 16:48
 19/27 A kérdező kommentje:
Igen a családomba már volt yorki(anyukánmak).apum állatorvos nem kell bemutatni a vele járó felelőséget mivel 1 éve halt meg a kutyám .ezért kapok most egy szobakutyát:).nem kapnám meg ha nem tudnám hogy mi jár vele.
2011. jan. 25. 16:55
 20/27 anonim ***** válasza:
86%

nem nem gáz csak kutya legyen és az is maradjon vidd futni sokat 1,5-2 órára kutyák közé :D

remélem nem akarod majd pároztatni a bnőd kutyájával!!

2011. jan. 25. 17:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!