Milyen a napirendje border collitoknak?
Egyetértek kérdező, mert MINDEN kutya az ember mellett boldog, ha foglalkoznak vele.
Ezért kekeckedek azzal, hogy a border collie napirendje a nagy általánosságban nem különbözik más kutyáétól.
Ha ebben egyetértünk, akkor nem tartom offnak, ha a mi két keverékünk napirendjét leírom, ami minden nap megvan akár karácsony van, akár húsvét, akár esik, akár kánikula van, akár betegség van, a család minden tagja tartja a programot.
Ugyan ma már nyugdíjas vagyok, de amikor dolgoztam, megszoktam a korai felkelést, ezt ma is megtartom.
Tehát reggel fél ötkor nagyobb séta a ligetben, a kutyafuttatón, kb. két órányit.
Aztán tíz-tizenegy óra körül tíz perces egészségügyi séta három háztömbnyit.
Majd délután négytől megint két órányi séta-játék a kutyafuttatón.
Végül este tíz-tizenegy körül megint tíz perces egészségügyi séta a háztömbök körül.
Erre jön a hetenkénti két kutyasuli és havi két nagyobb kirándulás(kivétel, ha nagy hó van, akkor suli sincs)
Ez ellen kellene fellépni az egész világon, szigorítani a kutyatartást, de elsősorban a kutyaszaporítást!! hogy csak tisztességes tenyésztők szaporíthassanak akik igenis törődnek kutyáikkal és megnézik maguknak hogy kinek is adják el kiskölykeiket!!!
De sajnos ez csak egy álom marad!!!! :(((((
Az egyik német juhász-rottweiler-snaci keverék, a másik foxi keverék.
Imádjuk egymást kölcsönösen. A nagyot sintértelepről hoztuk el négy éve, a kicsit utcai kóborlásból fogadtuk be három évvel ezelőtt.
Álomkutya mindkettő. :-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!