Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit csináljak? Elszöktek a...

Mit csináljak? Elszöktek a kutyáim!

Figyelt kérdés

Légyszi normális válaszokat. Már mindent átkutattam a közelben, de sehol sincsenek. Ha csak kóborólni mentek, akkor ha éhesek lesznek akkor visszajönnek? És egyáltalán hazatalálnak? Volt már hasonló helyzetetek? Mi történt? Nagyon szomorú vagyok és készülnöm kéne dogákra de nem tudok mert 1 napja folyamatosan sírok! Aki Baranya megyében, azon belül Pécs-Nagyárpád és Kozármisleny fele lát egy világosbarna vizslát egy kis fehér golden retriverrel, kérlek hívja fel a bilétájukon látható számot! Köszönöm szépen!

Szomorú lány.

2011. jan. 12. 20:39
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
na, ha látták őket, akkor nincs nagy baj, mert legalább tudjátok, hogy nme elrabolták(tőlünk volt, hogy elvitték a kerítés alól kihúzták a kiskutyát, láttuk a hóba a húzásnyomot)
2011. jan. 13. 22:25
 12/22 anonim ***** válasza:
A helyi vadásszal is beszéljetek mielőbb.Ha véletlenül kitévednek a faluból,nehogy kilőjék őket.
2011. jan. 15. 17:37
 13/22 anonim válasza:
Készithetsz hirdető lapokat rajda a kutyusaid képeivel és adataival!!nekem is ma vesztek el a kutyusaim egy szomszéd nagy kutyával kerestük meg és meg lettek!!Neked is hamar elő fognak kerülni ,csak hidj benne.próbálj meg olyan helyeken szétnézni ami a házatok közelében található.
2011. jan. 15. 18:44
 14/22 anonim válasza:
Készithetsz hirdető lapokat rajda a kutyusaid képeivel és adataival!!nekem is ma vesztek el a kutyusaim egy szomszéd nagy kutyával kerestük meg és meg lettek!!Neked is hamar elő fognak kerülni ,csak hidj benne.próbálj meg olyan helyeken szétnézni ami a házatok közelében található,és kézdezz meg embereket hogy nem e látták és ha látták kérdezd meg merre mentek.De ha éhesek szerintem visszamennek ha tudják az utat és nem felejtették el.Hány napja vesztek el?Mert hogyha sok napja akkkor már biztos nem lesznek a közelben,de ne busulj keresd messzebb.Reméljük meglesznek a kutyusaid!!!!
2011. jan. 15. 18:47
 15/22 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

Ha már belinkelték az oldalakat akkor bocsi.

Esteleg még plakátolj, és ha lehet a helyi rádióba mondasd be többször is.

Hátha.

2011. jan. 15. 19:49
 16/22 A kérdező kommentje:
Sajnos már 5 napja eltűntek :( Semmi hír róluk, naponta több órákat sétálok a közelben meg távcsővel nézelődök, de semmi. :'(
2011. jan. 15. 20:01
 17/22 anonim ***** válasza:
keressétek nézzetek be minden kerítésen mi is így találtuk ma a kutyánkat 1 hónap múlva
2011. jan. 15. 22:10
 18/22 anonim ***** válasza:
Nem tudom hány éves vagy és, hogy van-e autótok, de ne csak a közelbe gyalog keressétek, hanem üljetek be egy autóba, így nagyobb távot tudtok bejárni.
2011. jan. 16. 13:39
 19/22 anonim ***** válasza:
az enyém még szinte kölyök volt mikor ugy gondolta hogy elmegy.. de másnap már ott dübögött az ajtónkon
2011. jan. 16. 13:53
 20/22 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek aki írt, a kutyusok ma ott voltak a kertben mikor hazaértem a suliból :):)
2011. jan. 17. 18:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!