Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek mi van vele?

Szerintetek mi van vele?

Figyelt kérdés

Elment valamikor éjszaka a Beagle fajtájú kutyusom,és még mindig nem jött haza,máskor haza szokott jönni ha elszökik!!Pér óra múlva itthon van,de most nem!

Bejártam már az egész falut,kérdezgettem is,de lehet hogy elkerültük egymást,nem lehetetlen...

Nagyon szeretem,ha vannak tapasztalataitok ilyenekkel kérlek írjatok!

Már mindent megtettem attól hogy nem írtam le...:)

Akinek már van hasonló tapasztalata bármilyen kutyával az írjon légy szíves!!

Haza fog jönni???Gyerekek várnak rá remélem írtok válaszokat!!!

Köszönöm előre is!!

2011. jan. 8. 19:56
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:

Nem azért kell ivartalanítani(nem,nem lesz tőle baja a kutyának,és nem kell,hogy életében legalább egyszer anyuka/apuka legyen)mert én azt mondom,hanem a szökési vágyat igencsak lecsökkenti.

Továbbá megelőzhetsz egy csomó későbbi betegséget.

Attől,hogy óriási nagy a kennel,még le kell kötni,le kell mozgatni a kutyát.

Ha elvinnéd pl.kutyaiskolába,ott megoldást találhatnának a problémádra,és a kutya is jól érezhetné magát.

2011. jan. 8. 22:28
 22/40 anonim ***** válasza:

igen "borzalmas" természetű egy kutya:P hangsúlyozom az idézőjelet:P

hát én egyszerre sírtam és nevettem mikor beállított a macskával.. sírtam mert nagyon sajnáltam a cicát, és nevettem, mert olyan büszkén kocogott vele vagy 10percet az udvarban, és mutogatta, hogy mit fogott. :P

hát nagyon szurkolok, hogy előkerüljön, esetleg tegyetek még egy kört majd, a plakátokat feltétlen tegyétek kis, és vigyetek a környező állatorvosoknak is és a helyinek is, ők is majd kiteszik. esetleg rádióban bemondatni, több öltetem nincs:(

2011. jan. 8. 22:31
 23/40 anonim ***** válasza:

22:28

ivartalanított kan kutyusunk volt!!!!!!!!

2011. jan. 8. 22:32
 24/40 anonim ***** válasza:

Menhelyeken is kérdezd meg, hogy nem találta-e meg valaki és leadta. Vagy itt a neten fórumokon. Elveszett, talált kutyák, vagy [link]

stb.

2011. jan. 8. 22:35
 25/40 anonim ***** válasza:

kutyaiskola, oké akkor erre is mondok valamit. Mi felkerestünk egy kutyaiskolát, meglátták, hogy Beagle, és azt mondta a fickó, hogy nem ígér semmit, nem ígéri, hogy sikerül megnevelni a természetéből adódóan....

Írtam neten egy kutyákkal foglalkozó fickónak, aki szintén ezt mondta, hogy meglehet próbálni, de ne vegyük 100%ra a dolgokat

2011. jan. 8. 22:35
 26/40 anonim ***** válasza:

Ezek szerint ez egy kezelhetetlen,szökős,buta fajta?

Akkor nem igazán értem,miért tartjátok.

2011. jan. 8. 22:42
 27/40 anonim ***** válasza:

Egyébként kedves kérdezőnk a puffogás és más minősítése közben csak olyan apróságokat felejtett el közölni,mint az elvesztés helye,kutya kora,neme,chip száma,különös ismertetőjel stb.

Eddig ma csak két beaglet találtak,de nem tudjuk,lehet-e az elveszett kutya.

2011. jan. 8. 22:46
 28/40 anonim ***** válasza:

nem buta, csak a vére hajtja, de én többször nem írom le. Szóval tényleg ezt nagyon nehéz kinevelni belőlük, főleg belőlük, belőled kitudnák nevelni pl. azt, hogy szeretkezz??? :D

És azért tartunk (tartottunk), mert mindamellett, hogy szeleburdi, és szertelen, olyan szeretetet tud adni, hogy sok ember nem képes arra:)

mikor a nagy böszme befekszik az öledbe, és horkol meg folyik a nyála álmában, aztán felébred és az az első, hogy kapsz egy hatalmas puszit.... jajj :'(

2011. jan. 8. 22:47
 29/40 anonim ***** válasza:

Biztos,hogy szép és kedves kutyák,de a sok probléma mellett is megéri ezt a fajtát tartani?

Más fajta is ugyanilyen szép és kedves,de tizedannyira sem problémás.

2011. jan. 8. 23:59
 30/40 anonim ***** válasza:

Hurrá... Akkor szépen át kell írni a beagle ismertetőjét. Nevelhetetlen, a vére hajtja,hiszen vadász kutya.Ajánlatos nyomkövetőt adni a csippje mellé.

Az fel sem merült, hogy van némi mozgás igénye, amit a kert nem biztos, hogy kielégít. De a játék a gyerekekkel sem.MINDEN kutyát meg lehet tanítani, hogyha nyílik a kapu, ajtó, neki eszébe sem jusson kimenni. A többi kutya is megérez szagokat több kilométerről is, mégsem lódul neki mind leellenőrizni.

Nagyon sokan vesznek beaglet, mert édi, mert olyan bársonyos a füle, mert bűbájosan tud nézni. Arra viszont nem gondolnak, hogy, mivel vadász kutya, igen sok km-t kell a lábacskáiba beletenni, mire lefárad. Így marad a szökés, ha meg tudja oldani.

Remélem, meglesz a kutya, de mit csináltok, amikor ismét a "vére" fogja hajtani és újra-meg újra nekiindul?

Az ilyesmi előbb-utóbb rosszul végződik.

A biztos kerítés a megoldás, bármi fajta kutya is van a háznál.

Nem kérdéses, hogy szeretitek a kutyát, de a gyerekek is abban nőnek fel, a kutya időnként elmegy, majd visszajön.... vagy sem.

2011. jan. 9. 00:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!