Szerintetek mi van vele?
Elment valamikor éjszaka a Beagle fajtájú kutyusom,és még mindig nem jött haza,máskor haza szokott jönni ha elszökik!!Pér óra múlva itthon van,de most nem!
Bejártam már az egész falut,kérdezgettem is,de lehet hogy elkerültük egymást,nem lehetetlen...
Nagyon szeretem,ha vannak tapasztalataitok ilyenekkel kérlek írjatok!
Már mindent megtettem attól hogy nem írtam le...:)
Akinek már van hasonló tapasztalata bármilyen kutyával az írjon légy szíves!!
Haza fog jönni???Gyerekek várnak rá remélem írtok válaszokat!!!
Köszönöm előre is!!
21:30
Kiraktam ahol legutóbb jártunk egy ruhadarabot,rémlem segít,köszönöm!!
20:15
A kerítés hibátlan a kutyakennel is,mind a kettő nemrég volt megcsináltatva!!
Kutyaiskolában már jártunk,papír is van okos kutya,de hát az ösztön húzza!!
Ezt egy vadász is megmondta hogy nincs mit tenni ellene...

Ha jól értem,két nagy mozgásigényű kutyát tartasz kennelben,akik közül az egyik mindig lelép.
Ez ellen Te nem tudsz tenni semmit.
Ha hazajön a kutya,első körben ivartalaníttasd,ez nagyban csökkenti a szökési vágyat.
Ha még ez sem elég,keress inkább neki egy jó gazdát,mielőtt még kilövik,elütik vagy a sintér viszi el.

Ja és attól,hogy egy vadász ezt mondja,az még nem szentírás.
Lehet,hogy ő tehetetlen a kutyákkal és csak hiszi,hogy ért hozzájuk.

első vagyok megint!
100%ig támogatom a kérdezőt, hiába bántjátok.
pl aki írta is, hogy meg kell tanítani, hogy a kapun nem megy ki.
Na látszik, hogy nem ismered ezt a fajtát.
Éppen ezért nagyon nehéz is tanítani, mert a vére hajtja, hihetetlen mód önfejű, és akaratos tanítás ide-vagy oda.
Ő vadászkutya, és igen, nincs az a hely, ahonnan ő ne jönne ki, ha pl. szagot kap, és valami felkelti az érdeklődését.
Egy nyitásban lévő ajtó kutya f@sza neki. Ki lő mint az ágyúgolyó, nem akarom ismételni magam, de a véréből adódik.
Én tudtam amúgy, hogy jönnek majd az okosak, hogy milyen felelőtlen vagy, csak hogy nem az volt a kérdés, hogy felelőtlen gazdi vagy-e....
Az vesse rád az első követ akinek még nem slisszant ki a kutyája akár többször is... hát még egy Beagle :S
Tudod te hogy mekkora az kennel??nem egy kis kutyaház egy sufnival..szerintem nagyobb mint a te lakásod,mivel a kertünk akkora mint egy focipálya és majdnem a fele le van nekik kerítve!!!Több mint 100ezerbe került!!
De nem a pénzen van a hangsúly mert minden pénz megérnek nekem mind a ketten!!
És nem fogom ivartalaníttatni,mert te azt mondod,és nem azért szökik,hanem azért mert több 10 kilométerekről képes megérezni több mint 400 szagot!!!
Bármi megzavarhatja!!
Ha értelmes választ nem adsz akkor légy szíves és ne akarj engem kioktatni!!!
22:06
Állatorvos vagy??Neked is Beagle-éd van??Vagy esetleg vadász vagy??
Nagyon köszi hogy kiállsz mellettem!!

nem vagyok állatorvos, sem vadász,
de volt már Beagle kutyusunk (sajnos már nincs köztünk):(
és bizony még a hátsó kerítésen is átásta magát, nem volt az az isten aki megállítsa, ha valami folytán megindult.
Volt olyan is (nálunk átjáróház van, és nem csuktuk be állandóan ha csöngetett valaki) csöngettek, megyek a kapuhoz, természetesen jött ő is, na mondom most nem versz át... éppen résnyire kinyitottam az ajtót, hogy kinézzek ki az, mire a kis drágám a mancsával kirántotta az ajtót, és uccu neki, gyorsabban rohant, mint egy versenyló, aztán haza jött egy macskával.....:S :D
:D akkor nem csak nekem ilyenek:)
nálunk a vasból készült kennelt (a régit) amit a flex nem tudott szétvágni azt ő a mancsával szétfeszítette annyira hogy kiférjen!!!onnan már csak a kerítést kellett megoldania...
De hogy most hogy tűnt el így,nem tudom és már én is nagyon aggódom!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!