Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek mi van vele?

Szerintetek mi van vele?

Figyelt kérdés

Elment valamikor éjszaka a Beagle fajtájú kutyusom,és még mindig nem jött haza,máskor haza szokott jönni ha elszökik!!Pér óra múlva itthon van,de most nem!

Bejártam már az egész falut,kérdezgettem is,de lehet hogy elkerültük egymást,nem lehetetlen...

Nagyon szeretem,ha vannak tapasztalataitok ilyenekkel kérlek írjatok!

Már mindent megtettem attól hogy nem írtam le...:)

Akinek már van hasonló tapasztalata bármilyen kutyával az írjon légy szíves!!

Haza fog jönni???Gyerekek várnak rá remélem írtok válaszokat!!!

Köszönöm előre is!!

2011. jan. 8. 19:56
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:

Szia!

Láttam, hogy írtad, hogy mindent megtettél, de azért rákérdezek, hogy csináltatok plakátot a kutyus képével?

Ki ragasztgattátok, illetve beadtátok az állatorvosnak is, és a környező települések állatorvosaihoz?

de lehet, hogy még haza megy, remélem meglesz a kutyus:)

22L

2011. jan. 8. 20:11
 2/40 anonim ***** válasza:

Ragassz ki plakátokat a kutya képével - telefonszámoddal. Írj hozzá egy rövid leírást a kutyáról, és valami kecsegtetőt is írj, pl magas jutalom ilyesmik, ezekre tuti harapnak az emberek. Én amikor elveszett a kutyám, magas jutalommal hirdettem, a kezébe nyomtam a megtalálónak 5000 forintot, és sokszor megköszöntem.

Valószínűleg a kutyád haza fog jönni, ha máskor is haza szokott. De máskor jobban figyelj rá, ha elszökik, az elég nagy baj. Csinálj jó kerítést, javíts ki a hibáit, stb. És a legjobb lenne, ha kutyaiskolába is vinnéd a kutyát, meg kéne nevelni, hogy ne szökjön el :)

2011. jan. 8. 20:15
 3/40 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem tettél meg "mindent"

Eleve egy kutyának nem kellene elmenni, meg visszajönni. Biztonságosan ,otthon kellene élnie. Akkor nincs keresgélés, gyereksírás, netán kutya siratás, ha baja esett valahol.

2011. jan. 8. 20:15
 4/40 anonim válasza:
nekem szerencsére még megvan a kutyusom, de a nyuszim már elveszett egyszer, és az aztán ténlyeg nem talál haza!! tehát felhívtuk a közeli állatmenhelyt, kiplakátoltam, becsöngettem néhány házhoz, végül a szomszéd utcában egy ismerősünknél lapult....szóval állatmenhely, és plakát az ajánlatom :) ja meg persze hogy csináljátok meg a kerítést!! sok sikert! Eszter
2011. jan. 8. 20:21
 5/40 anonim ***** válasza:

bírom az ilyen okosakat, mint 20:15.....!

Miért kell piszkálni??? A Beagle amúgy is szökős fajta, a gazdi nem feltétlen hibás, mert olyan tized másodpercek alatt kislisszan, hogy csak a szelét érzed!!:S

2011. jan. 8. 20:28
 6/40 anonim ***** válasza:
100%

Egy kutyáért felelősséget vállaltunk, amikor hozzánk kerül. Ebbe nem fér bele a kódorgás, még falun sem. Nem sorolom, mik történhetnek vele. Nem fajta függő megtanítani egy kutyának a kapu tiszteletét.

A kérdező maga említette, nem az első, hogy elmegy. Amíg haza jön, nincs gond, de, ha nem jön haza ?

2011. jan. 8. 20:50
 7/40 anonim ***** válasza:
Mikor és hol sétáltatok utoljára? Ott,ahol,oda rakj egy ruhadarabot (ami a tied), és akkor talán szagot fog és oda megy. Nem kell reggelig ott várni rá,ha oda megy,nem megy el ő onnan..
2011. jan. 8. 21:30
 8/40 A kérdező kommentje:

20:28 a beagle nagyon szökős fajta!!

Olyan kenneljük van hogy én nem tudnák kijönni de ő kijön....

2011. jan. 8. 21:53
 9/40 A kérdező kommentje:

20:15

Egyáltalán nem érted az egészet!!

A Beagle vadászkutya,ketten vannak az egyik szökik a másik nem....

Szóval hiába is mondasz bármit igen is megtettem mindent!!

A plakát még nem mivel ma tűnt el még nem tudtam kinyomtatni a plakátot de már készen van!!!

2011. jan. 8. 21:55
 10/40 A kérdező kommentje:

20:50

Tudom hogy mi a felelősség,és tudom hogy mit vállaltam,de ha megkérdezel egy vadászt aki ilyen kutyával dolgozik,akkor majd ő elmondja neked hogy ez a fajta,hiába van megnevelve ahol a feje kifér ott a teste is!!

Bárhol képes kimenni ha valami szagot érez!!

Mondom hogy olyan kennelben vannak ahonnan még én sem tudom hogy hogy jönnék ki,ő meg kijött...

Segítséget vártam nem kioktatást!!

2011. jan. 8. 21:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!