Mitől jobb az egyik táp mint a másik?
"És felesleges is lenne a kutyát függővé tenni, koffein nélkül is jobban kedveli a drágább tápot mert van szaglása könyörgöm."
Ezzel én baromira vitatkoznék.. Én kutyám nem eszi a jó minűségű, drága tápot.. Sőt az ilyen pedigree, chappi, friskies-t se nagyon.. Bezzeg a tescós táp... Az jöhetne dögivel.. (de olyat nem kap) Amúgy jópár emberkétől hallottam, hogy a kutyájuk csak a gagyi tápot hajlandó megenni.... Szal akkor hogy is van ez??
szia!
Egyetértek veled, de azért tescós tápot (még ha szereti), akkor se adnék neki.. Nah attól aztán olyanok kupacokat csinált, hogy a könnyem is lejött, mire összevakartam.. Szó szerint..
A Royal Canin, Eukanuba, stb társait meg drágállom.. Szal nálunk maradnak a vitaminok, a boltba vásárolható tápok + házi koszt.
Nekünk a Tescos táppal az a bajunk, hogy a konzerv fele lé. A "levestől" nem lakik jól a kutya, ezért váltottunk (nem messzire, a második legolcsóbbra...)
Épek és egészségesek mindketten, kapnak né,mi házikosztot, meg köretet, soha nem igényelték a drága kaját. Azzal vitatkoznék, hogy jobb minőségűek, hogy több benne a hús, azzal nem.
De hogy az is vágóhídi hús, az is tuti. Én speci azt hallottam, hogy az elhullott lovakat is belevágják...
a ratyi tápot azért eszi meg egy-két kutya jobban mert ahhoz szoktattad, vagy azért, mert azok túl vannak ízesítve, és sokszor így is adják el...hisz sok gazdi úgy van vele, jééé megeszi a kutyám, akkor biztos ez lesz jó..hát nem..az meg egy dolog, hogy most egészséges a kutyád, de elhiheted hogy( ha nem történik baleset), az enyém tovább fog élni...nem véletlenül találták fel a prémium tápokat! abban minden megvan ami kell nekik, és most ne kanyarodjunk le arra az ösvényre, h de az őskorban is megette ezt meg azt mégsem lett baja..mert volt már aki így magyarázta a dolgokat:S
én több hónapot olvastam a tápokról. Először frieskiest meg chappit vettünk neki, aztán mikor megkaptuk a kiskutyámat, ment is a hasa borzalmasan, mondták h ezt nem szabad adni neki. azóta volt select gold, de attól jobbat akartam, az acanától szintén rosszul volt, a hills se jött be, most purina pro plant kap és remélem ez is marad mert tudom h nem jó számára a váltogatás..de az orvos annyira mondta a hillst 1 zacskóval kipróbáltuk..bár ők forgalmazzák is, csak belementünk 1 zacskó erejéig, mert már magam sem tudtam mi lenne a legjobb. dog chowt akkor se adnék a kutyámnak ha ....ehh..persze ki hogy látja, ez az én véleményem volt:)üdv:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!