Mitől jobb az egyik táp mint a másik?
Nézd meg ha azt szeretné hogy ott vásárolj megengedi a zsákra rá van irva... Úgy nem szabad árulni hogy nincs a termék neve feltüntetve tehát valószinüleg rajta lesz :)
Csak ajánlani tudom 8 hónapos koráig a dog-chow- csirkés vagy bárányos változatát. Nálam nagyon bevált és a beltartalma is jó az elérhető ára mellet.
Nem kell royal canin vagy méregdrága táp ráadásul olyan ára van ezeknek mint 1 kiló marhahúsnak. Optimális fejlődést érhetsz el ezekkel a tápokkal. Hetnte egyszer lehet akár egy kevés hússal kedveskedni a kutyának ( csak egyszer mert rászokik és utánna nem eszi meg simán a tápot)
A mienk is elvan a Friskies-sel meg a Pedigree-vel, semmi baja nincs tőle. Ha kevesled a húst, nálunk ez nagyon bevált, vettünk csirkefarhátat, megfőztük, feldaraboltuk neki, és belekevertük a táp mellé.
Így megvan a napi húsadag is... :D
Szia!
Purina Dog Chow-t ajánlottak nekünk is. Doki meg kutyások.. Ráadásul mi dokinknál csak ilyen táp volt, de az tonnaszám.. Amúgy ennek sztem jó ára van, annyi, mint boltba a pedigree.
nekem is az jutott eszembe, hogy adok neki a táp mellett mondjuk 2naponta csirkefarhátat vagy ilyesmit. Mi úgyis szinte minden nap valami húst eszünk. Az utolsó hozzászólónak: kb. nekem is ez a véleményem a drága tápokról.
Miért vagytok annyira biztosak benne, hogy a drágább tápokban több a hús? Azért mert rá van írva? Az nem jelent semmit. Jó pénzért azt is ráírhatnák, hogy emberi fogyasztásra is alkalmas. (mert amúgy meg nem...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!