Jesszus ez mi lehet?
nagyon fura dolgot művel a kutyám, de előtte leírom hogy: egész nap vele vagyok, napi 3-4 órákat kint vagyunk, ebből másfél - 2 órát más kutyákkal játszik, (amstaff a kutyusom, 4 hónapos), jövő héttől tudom oviba vinni.
Az gond 1 fura dolog: -tegnap mikor tévéztünk a kinti helyén volt (velünk "nézte" a tv-t) egyszer csak elkezdett morogni, ugatni iszonyú mély hangon (pedig amúgy vékony hangon szokott), elkezdte szétszedni a helyét, körberohanta iszonyat gyorsan a szobát vagy 10er, aztán felugrott 1 kanapéra (nemszokott). aztánm meg lefeküdt aludni :S:D
-de ami a durvább, most értünk haza 2 órás kintlétből, utána kapott inni, aztán szalonnás túróscsuszát táppal keverve (ez a kedvenc kajája 1-2hetente kap ilyet), aztán bejöttünk a szobámba és mint aki megveszett morgott , rohangált neki az ajtónak, ugatott, és vagy 10percig randalírozott, de az egész olyan ijesztő volt:S most meg itt alszik :) de nagyon meglepő ez nekem, és nem értem mi lehet a baja.

Bélférges, aha szerintem is attól van:D:D:D
És megpróbál olyan sebességgel rohanni, hogy a férgek kirepüljenek belőle:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!