Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jesszus, erre csak most jöttem rá, szóval akkor mi van?
mindig gondolkozok az első csókról, stb. stb. meg a barátnőiemmel is beszélgetünk akkor nem volt csók, mondjuk egymásnak...
de ahogy gondolkoztam, rájöttem hogy amikor kb 10 éves voltam, egy barátnőm meg 13 körül volt akkor kérdezte h csókolóztam- e már és mondtam hogy nem (ő igen) és akkor egyszer kipróbáltuk..de csak pár pillanatig..
akkor már nem vagyok "csókszűz" ?
persze ezt senkinek sem mondtam még el, csak ő tudja, és ő se mondta még senkinek, meg az "elsőcsók" az nekem úgyis férfitól kell..de akkor is ?!

ja amúgy én is lány vagyok..:D
és hát nem nagyon tudtam milyen az..mondtam jó próbáljuk ki és akkor rögtön elkezdett a nyelvével izélni a számba és elhúzódtam mert hirtelen undorítónak tűnt..

oviban egyszer felborítottuk a könyvespolcot egy sráccal, össedobáltuk a könyveket és a tetején csókolóztunk. nem emlékszem milyen volt, csak arra hogy volt vmi, úgyhogy nem számít.
te emlékszel rá milyen volt? ha nem akkor nem számít.

leszbi csókszűz már nem vagy
viszont heterócsókszűz még igen!

Szerintem az első csókodat majd az első fiúnak könyveld el... :)
Én külön tartom számon a fiú és külön a lány csókjaimat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!