Jesszus! Lemaradtam a Cool Tv-n vetített "Ördögi kőr" filmsorozat befejező mai részéről. Szeretném, ha leírnátok részletesen, hogy mi történt. Júj de várom! Reménykedhetek? Láttátok sokan?
A rendőrök nagy erőkkel keresik Martint, mert félő, hogy megszökik az országból. Martin a repülőtéren várakozik, hogy megjelenjen végre a pilóta, és elhagyhassa az országot. Nagy megdöbbenésére Angel jelenik meg, és közli vele, hogy ámokfutása véget ért.
Tessék, én nem láttam de a port.hu-ról bemásoltam
itt meg tudod nézni de még csak a tegnapiig van
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Köszi a fenti hozzászólónak, hogy betette azt a linket, amin keresztül már meg is tudtam nézni a befejezést.
Azért teljesen más látni a sorozat végét, mint elolvasni annak tartalmát. Látni a gonosz Martint, hogy végre elnyerte méltó büntetését. Úgy égett mint a Reichstag. Jól kitalálta a rendező, erre még csak álmaimban sem gondoltam.
Nem is tudod milyen örömöt okoztál hogy láthattam a kiteljesülést.
Külön köszönet még azért is, hogy ezt a portált megismerhettem általad.
Nincs mit!:)
Én is ezen szoktam nézni pár sorozatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!