Jesszus. Mit gondoltok erről az oldalról?
2010. nov. 4. 12:59
2/11 anonim válasza:
"Today I've eaten:
-3 guavas
-2 tangerines
-1/4 melon
-1 cup of soup
-Green tea
-Black coffee
-Water", és a többi
B.AZDMEG :-O
3/11 anonim válasza:
nem győzöm sajnálni ezeket a lányokat. valami undoírtó dolog. hogy lehet ekkora gond a fejükben??? ha van egy kis bőr a kezükön, már az is háj, vagy mi? hihetetlen... és még buzdítják is egymást, hogy még anorexiásabbak legyenek...
5/11 anonim válasza:
inkább leszek dagadt, mint anorex... :S:S undorítóak ezek az emberek.. a bulémiásokkal együtt...
6/11 anonim válasza:
Ezek beteg emberek...
Én képtelen vagyok hízni akár 1 kilót is (pedig szeretnék), és emiatt elég sovány vagyok, de direkt sose csinálnék ilyet :S
Nem normális..
7/11 anonim válasza:
Pf, hát szerintem meg ti nem vagytok normálisak.Gondolom akik ide írtak azok mint soványak, jó alakúak, stb. Nem tudjátok ti milyen hájasnak lenni... Mit meg nem adnék hogy így nézzek ki. Higgyétek el nekem az sokkal jobb mint egy hájas disznónak lenni.
8/11 anonim válasza:
kedves utolsó: hidd el ezek már olyan soványak, hogy minden betegséget összeszednek, már megsincs a havijuk(komolyan), ésha netán terhesek lennének a gyerek megfog halni a hasukban... közben olyanokkal dicsérik egymást, hogy "milyen szép formásak a csontjaid!" és ezt komolyan is gondolják, ráadásul e miatt lesznek sokszor öngyilkosak... tényleg nagyon jó lehet...
9/11 anonim válasza:
Nem csak a sovány emberek lehetnek betegek. Akik kövérek ugyanúgy lehetnek, sőt, talán még jobban. És azért nem csak olyanok voltak ott akiknek még a csontjuk is kilátszott.
10/11 anonim válasza:
Jah annak meg kifejezetten örülnék ha nem lenne havim, gyereket meg úgyse akarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!