Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért vannak egyesek meggyőződ...

Miért vannak egyesek meggyőződve hogy létezik "mini" kutya?

Figyelt kérdés

Egy ideje csillapodott ez a téma, de most megint kezdődik, és a kedves gazdik vadul állítják hogy létezik extrahiperszuperultramini kutya de persze érvelni nem tudnak csak van és kész. De az hogy nekik van egy ilyen ostoba tévhitük még nem baj, de hogy másokat is próbálnak meggyőzni és buzdítani ilyen "nyeszlett" szaporított kutyák megvasalására szerintem elfogadhatatlan. Az ilyen hol állatbarát? És a tudatlanság még megbocsájtható lenne, de itt hiába magyarázzuk ők nem hallgatnak senkire. Hogy létezhetnek ilyen ostoba emberek és miért nem tudják elfogadni az ész érveket?

Titeket nem bosszant ez?

2011. jan. 5. 21:50
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
milyen minikutya? csivavánál kisebb kutyának mondható lény nincsen.
2011. jan. 5. 21:52
 2/26 anonim ***** válasza:
100%
Miért? Nincs? Úristen! Megint egy patkányt sóztak rám! :D
2011. jan. 5. 21:54
 3/26 A kérdező kommentje:
bocsi ha nem voltam érthető: mini yorki, bichon...
2011. jan. 5. 21:54
 4/26 capsread ***** válasza:
100%

Mert a tenyésztő (szaporító) ezt mondja nekik, mert ezt akarják hallani, és ők ezt el is hiszik, mivel ezt akarják hinni, és tök jól elvannak ebben a hitben.

Amúgy, ha jól tudom valamelyik fajtából pont van mini, csak nem tudom melyikből...

2011. jan. 5. 21:58
 5/26 anonim ***** válasza:
100%

Két lehetőséged van,

1. hagyod magad felbosszantani

2. tojsz rá.. :)

Tulajdonképpen én már beleuntam abba, hogy megmagyarázzak dolgokat...Idegesít, mert vannak nagyon hülye emberek akik úgy állnak az állatokhoz, hogy az már borzalom (ebbe mindenki beletartozik, aki azt hiszi, hogy jót tesz az állattal és az is aki direkt bántja őket).

Sajnos vannak hülye emberek akik véleményét nem lehet formálni. :S

Hiába mondod, hogy nincs extra mini, mert "gyártják" őket, és ha látja, akkor van..

Van, valóban. De hogy beteg azt már senki nem fogadja el. Megveszik százezrekért a kutyust, megszeretik és a végén meghal az eb, jobb esetben leéli a 15-18 életévét, de akkor sem hagyják kutyaként élni.

Pici táskákba rakosgatják, cipelik plázázni, ide-oda. Össze-vissza öltöztetik őket, ha kell ha nem, többet van a kutya kozmetikába mint a gazdája (ha csak nem egyszerre szépülnek), és akkor mondja azt valaki, hogy jó élete volt.

Hiába akar ezzel jót a gazdi, ez a kutyának nem jó, csak a gazdinak. De mivel buta libákról lévén szó, ezt ők nem tudják.

A lényeg, van egy extramini kutyájuk, akit lehet mutogatni, akinek lehet gügyörészni, akit lehet kényeztetni, és a kutya nem boldog...

Én is csivava tulajdonos vagyok, de megmondom őszintén örülök, hogy nem egy vékonyka reszketeg kiskutya, hanem egy vasgyúró, aki lehet hogy kicsit nagyobb a fajtájánál de ez engem nem zavar.

Sosem akartam berakni táskába, sosem akartam felöltöztetni csilli-villi ruhákba (télen feladom rá a kabátját, ha sétálni viszem de az más), meghagytam őt kutya mivoltában.

Kutyasulis, boldog, kiegyensúlyozott kutyus.

2011. jan. 5. 21:59
 6/26 anonim ***** válasza:
100%

AS2158

Valóban a csivava a legkisebb, de újabban ráálltak, hogy abból is még kisebbet csináljanak, ahogy a yorkiból és a többi aprónépből is.

Pl. halottam már olyan hírt, hogy a világ legkisebb (csavava) kutyája mindössze 10 cm(!!!!) marmagas...

Szerinted az kutya!?

2011. jan. 5. 22:02
 7/26 anonim válasza:
52%
hát én egyszer láttam egy nagyon pici yorkit és a gazdija sétáltatta.. akkor nem jól láttam? :)
2011. jan. 5. 22:03
 8/26 anonim ***** válasza:

Bocsánat, akkor tisztelet a kivételnek. :)

Tényleg ritka az ilyen, de őket becsülöm! :)

2011. jan. 5. 22:06
 9/26 anonim ***** válasza:
100%
Egyet értek veletek, és azt is hozzá tenném hogy érdekes módon más fajtáknál nem miniatürizálunk. Kihalott már mini németjuhászról, puliról, spánielről vagy huskyról? Ők alapból sem férnek bele a táskába tehát velük már nem is foglalkoznak... És a vicc hogy ezeknek a gazdinak nem igazán nevezhető embereknek fel sem merül hogy anatómiailag gondot jelent egy ilyen pici test és az ilyen pici szervek. Pedig elég csak a biológiai részét nézni, ilyen fajta magától nem tud kifejlődni, csak komoly emberi beavatkozással, hisz teljesen természetellenes, életképtelen.
2011. jan. 5. 22:10
 10/26 anonim ***** válasza:

Jah.. elírtam..:D Szal a világ legkisebb csivava kutyája 10 cm.. :P

Hát igen.. baj, hogy nem gondolnak a kutya "belső részébe"...De hát ők csak azt látják, hogy mennyire cuki.. :S

Sajnos

2011. jan. 5. 22:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!