Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mekkora merényletet követtem...

Mekkora merényletet követtem el a kutyusom ellen?

Figyelt kérdés
adtam neki mézeskalácsot,szaloncukrot, kinder tejszeletet és nutellás muffint, olyan jóízűen ette... baja lehet tőle?
2010. dec. 31. 21:49
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
én mondjuk rák vagyok, de a csokit jobban szeretem mint a cukrot
2010. dec. 31. 23:04
 22/28 anonim ***** válasza:
33%

Nálunk mindenfélét kapnak nasinak a kutyák. ( télapó csoki, szalon cukor, csipsz, joghurtok, sajtok, pék termékek stb. )

Ezeket a boltból kapja a tata, mert lejárt a szavijuk, de nem romlottak még meg.

Három kutya szokott kapni belőle, két nagy testű és egy tacsi mix.

Soha nem volt eddig bajuk. Mindet szeretik.

Tegnap pl. somlóit kaptak, meg mikulás csokit.

Holnap meg csokis puszedli lesz a porondon.

2011. jan. 1. 10:29
 23/28 anonim ***** válasza:
A súlyához kell mérni a csoki mennyiségét. Magyarán lehet baja egy kistestű kutyának, ha megeszik 2 tábla keserű étcsokit, de egy kis étbevonómasszás mikulástól nem hal meg. A fogainak viszont árt, és mivel a kutya fogát nem mossuk olyan gyakran, mint a sajátunkat, ha túl sok csokit kap, ott fogsz állni pár év múlva egy totálisan szúvas fogű vagy inygyulladásos kutyával.
2011. jan. 1. 12:06
 24/28 anonim válasza:
51%

Nem azé, kérdező, de normális vagy? "Én rák vagyok,de..."

Ugye ezt nem gondoltad komolyan? Amikor azt mondták/írták h rák, nem a csillagjegyedre gondoltak, hanem a betegségre, a daganatra

2011. jan. 1. 13:05
 25/28 anonim ***** válasza:
29%
Ma 10:29- nek: attól, hogy ti konyhamalacnak használjátok a kutyát, ez nem jelenti azt, hogy ti csináljátok jól. Mikuláscsoki meg puszedli... gratulálok. Persze, h megeszik, te is megennéd még a legjobb barátodat is, ha meghalna és nem jutnál más kajához. Nem ebből kell kiindulni, hogy megeszi. Mégegyzser gratulálok a felelős kutyatartáshoz. P.rasztok (rossz értelemben).
2011. jan. 1. 16:15
 26/28 anonim ***** válasza:
0%

16:15-nek!

Jaaah mert az jobb ha vízbe kenyeret meg vízbe tápot kap a szerncsétlen!!!!

Hát akkor egyszer kostóld meg akár a tápot akár a vízbe kenyeret.

A kutya is érez ízeket, ugyan úgy mint hogy álmodik is.

Képzeld a konyha koszt keverve van kicsi táppal, és sokkal jobban eszik, mint amikor csak tápot kaptak.

Ám nincs is olyan problémájuk, ( ismim kutyája csak tápot kap és örökké éhes ) hogy lezabálják egymásról a bolha nyakörvet, és bélelzáródással kerül a kés alá....

Kaja után szokták kérni a nasit, és egyáltalán nem árt nekik.

Ám egy kis testű kutyának nyílván kevesebb kell belőle.

2011. jan. 1. 16:31
 27/28 anonim ***** válasza:
100%

Még mindig 16:15-nek!

Írd már ide légyszi, hogy hol olvastad tőlem, hogy csak ezekkel etetem????

Mert én ezt írtam:

,,Nálunk mindenfélét kapnak nasinak a kutyák. "

ERTED? NASINAK!

Lassabban írjam?

2011. jan. 1. 16:37
 28/28 Akiteki ***** válasza:
Volt egy kutyám, aki még válogatott is a csokiban. Ettük a milkát, ő meg ábrándos szemekkel nézte. Adtam neki egy kocka tibi csokit. Azt undorral kiköpte és kunyerálta tovább a milkát. :))
2011. jan. 1. 21:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!