Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Részt vettem 3 lábú székkel...

Részt vettem 3 lábú székkel szellemidézésen. Bűnt követtem el? Elkárhozhatok?

Figyelt kérdés
2011. aug. 3. 21:03
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
81%
Nem hacsak nem ártottál ezzel szándékosan valakinek.
2011. aug. 3. 21:47
 2/15 anonim ***** válasza:
0%

A Biblia tiltja a mágiát, halállal bünteti.

Ha csak ott ültél és nézted, akkor nem követtél el bűnt.

2011. aug. 3. 21:52
 3/15 A kérdező kommentje:
Aktívan részt vettem benne.Nem ártottam vele senkinek ,csak magamnak.Jóvá tehető?
2011. aug. 3. 22:20
 4/15 anonim ***** válasza:
62%
Isten mindig megbocsát. Igen Jóvá tehető.
2011. aug. 3. 23:04
 5/15 anonim ***** válasza:
Na jó, és sikerült megidézni a szellemet? Gyanítom, hogy nem...
2011. aug. 4. 01:33
 6/15 A kérdező kommentje:
Sikerült.A szék egyik lábában ceruzacsonk van,alatta papír.A résztvevők energiája révén egyfajta írás formájában nyilvánul meg a szellem.Ma már tudom,hogy hiba volt,még akkor is,ha tényleg a megidézett lelke volt ott.Elképzelhető azonban az is,hogy sötét erők játszottak velünk.Törvényt sértettünk,nem biztos,hogy az elhunyttal jót cselekedtünk.
2011. aug. 4. 07:28
 7/15 anonim ***** válasza:

Az biztos hogy az elhunyttal nem cselekedtetek semmi jót, mert a szellemidézés okkultizmus, és ilyen módon nem lehet segíteni az elhunytakon. Ilyen módon csak egy dolgot lehet elérni, ártani lehet a résztvevőknek. Ha segíteni akarsz az elhunyt rokonon, akkor imádkozni kell érte, áldozatokat hozni. Ha van lehetőséged akkor szentmisét is fel lehet ajánlani.

Azt ajánlom hogy azt is vizsgáld meg, hogy más módon nem végzel-e még továbbra is okkultizmust. Sok olyan módja is van, ami nem feltűnő, nem súlyos, de attól még veszélyes.

Ha őszintén megbántad amit tettél akkor meggyónhatod. Ha olyan felekezetbe tartozol ahol nincs lehetőség gyónni akkor az is jó ha szívből, őszintén bocsánatot kérsz és komolyan elhatározod hogy igyekezni fogsz elkerülni a bűnöket és a bűnre vezető helyzeteket.

Ezt nem könnyű megtenni, de ezután egészen biztos lehetsz benne hogy Isten megbocsátott, ugyanis Isten irgalma végtelen! Ha ezután eszedbe jut amit korábban tettél, akkor már ne vádold magad, hanem inkább légy hálás és köszönd meg Istennek hogy megbocsátott.

Ajánlom ezt az online könyvet ami Isten irgalmasságáról szól:

[link]

Aki szellemidézésen részt vesz, annak gyakran szabadító imára van szüksége. Azt ajánlom keress olyan karzimatikus közösséget ahol van ilyen szolgálat, és kérj szabadító imát.

2011. aug. 4. 09:25
 8/15 anonim ***** válasza:
12%

Ha megbánod, nem teszed többet na és nem utolsó sorban, megtérsz, akkor Isten megbocsát. Jézus ezért lett feláldozva a kereszten. Ő ezért a bűnödért is szenvedett, helyetted. Hogy aki őbenne hisz, örök élete legyen. Ha megtérsz és elfogadod őt megváltódnak, akkor a bűnöd meg lesz bocsájtva.

A szellemidézés okkultizmus. Nem feltétlen az elhunytaknak, mint inkább a démonoknak nyitsz ajtót minden effélével. Tudom, aktívan ténykedtem ezen a területen és komoly sikereim voltak a jóslásokban és szellem idézésekben. A másik oldal sokáig gyötörte az életem. Engem Jézus szabadított meg balgaságom következményeitől.

2011. aug. 4. 09:53
 9/15 yuda ***** válasza:
60%

Utolsó elég frappánsan fogalmazott, csak ráerősítenék, mert nemcsak lehet, hanem biztos is, hogy nem elhunytak szelleme jár fel kisérteni, hanem csaló démonok.

A probléma ezzel az szokott lenni, hogy gyakran kevés a megtérés, megbánás, mert ilyenkor démonokat is beenged az ember az életébe és csak Isten felkent emberei tudnak megszabadítani. Nem tudok jobbat mondani, csatlakozz karizmatikus közösséghez, vagy legalább olyanokhoz, akik hiszik a teljes szentírást, és abban szerepel a szabadulás, démonok kiűzése...stb. Sok egyház ezt nem fogadja el, pedig Jézus egyik legfőbb szolgálata volt és démonok azóta is vannak, így a szolgálatra szükség van :)

2011. aug. 4. 10:17
 10/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,hálás vagyok érte.Egyébként nem öncélú kíváncsiság vitt rá erre a cselekvésre.Úgy éreztem,hogy az elhunyt szeretne még elbúcsúzni,közölni valamit.Erre akartam lehetőséget adni.Remélem nem ártottam neki.
2011. aug. 4. 15:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!