Részt vettem 3 lábú székkel szellemidézésen. Bűnt követtem el? Elkárhozhatok?
"Úgy éreztem,hogy az elhunyt szeretne még elbúcsúzni,közölni valamit.Erre akartam lehetőséget adni.Remélem nem ártottam neki."
Ne hidd el amit válaszolt. Az elhunyt akkor tud válaszolni, ha azt Isten megengedi. A szellemidézés Isten által tiltott dolog, az ilyen szertartás során Isten semmit se enged meg. Vagyis nem az elhunyt válaszolt, hanem egy démon.
Ha arra vagy kíváncsi hogy mit mondana az elhunyt akkor imádkozz inkább Istenhez azért hogy engedje meg hogy beszéljen veled. Álmokban meg szoktak jelenni néha elhunyt rokonok.
"Mikor bemégy arra a földre, amelyet az Úr, a te Istened ad neked, ne tanulj cselekedni azoknak a népeknek utálatosságai szerint. Ne találtasson teközötted, aki az ő fiát vagy leányát átvigye a tűzön, se jövendőmondó, se igéző, se jegymagyarázó, se varázsló, se bűbájos, se ördöngősöktől tudakozó, se titokfejtő, se halottidéző. Mert mind útálja az Úr, aki ezeket műveli, és az ilyen utálatosságokért űzi ki őket az Úr, a te Istened teelőled.” (V. Móz. 18,9-12.)"
A halottidézést tiltja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!