Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Részt vettem 3 lábú székkel...

Részt vettem 3 lábú székkel szellemidézésen. Bűnt követtem el? Elkárhozhatok?

Figyelt kérdés
2011. aug. 3. 21:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

"Úgy éreztem,hogy az elhunyt szeretne még elbúcsúzni,közölni valamit.Erre akartam lehetőséget adni.Remélem nem ártottam neki."

Ne hidd el amit válaszolt. Az elhunyt akkor tud válaszolni, ha azt Isten megengedi. A szellemidézés Isten által tiltott dolog, az ilyen szertartás során Isten semmit se enged meg. Vagyis nem az elhunyt válaszolt, hanem egy démon.

Ha arra vagy kíváncsi hogy mit mondana az elhunyt akkor imádkozz inkább Istenhez azért hogy engedje meg hogy beszéljen veled. Álmokban meg szoktak jelenni néha elhunyt rokonok.

2011. aug. 5. 11:27
 12/15 anonim ***** válasza:

"Mikor bemégy arra a földre, amelyet az Úr, a te Istened ad neked, ne tanulj cselekedni azoknak a népeknek utálatosságai szerint. Ne találtasson teközötted, aki az ő fiát vagy leányát átvigye a tűzön, se jövendőmondó, se igéző, se jegymagyarázó, se varázsló, se bűbájos, se ördöngősöktől tudakozó, se titokfejtő, se halottidéző. Mert mind útálja az Úr, aki ezeket műveli, és az ilyen utálatosságokért űzi ki őket az Úr, a te Istened teelőled.” (V. Móz. 18,9-12.)"

A halottidézést tiltja.

2011. aug. 5. 23:16
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkisegítő szándékkal megírt válaszát.
2011. aug. 6. 15:53
 14/15 A kérdező kommentje:
....mindenki segítő......
2011. aug. 6. 20:15
 15/15 anonim válasza:
Ajánlom a Boszorkány kanyar című könyvet. Hiteles, és egy nő a saját életét, tapasztalatait írja le. Sok mindenre rájöhetsz belőle, és tanulhatsz, hogy legközelebb tudd, hogy ezek nagyon komoly dolgok, amiknek a következményei nagyon súlyosak lehetnek. De Isten meg tud szabadítani ha kéred:)
2011. aug. 25. 12:35
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!