Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mennyi idös korig lehet...

Mennyi idös korig lehet felvágni a kutya fülét és mennyibe kerül?

Figyelt kérdés
2009. jan. 26. 15:17
1 2 3 4 5
 41/47 anonim válasza:
48%
én öt hónaposan vágattam fel a fülét a kutyámnak,egy napig egy picit rosszul érezte magát,aztán olyan volt mint azelőtt.12 000 Ft-ba került.most tíz hónapos és gyönyörű.
2009. febr. 17. 18:08
 42/47 anonim ***** válasza:
34%

Anyátoknak vahj miért nem jutott eszébe, hogy szőkébb, kisebb fülű, hosszabb lábú és normálisabb belsejű lényt plasztikáztasson belőletek? Mert ő úgy szeret benneteket, ahogy vagytok, nem demózni tart gyereket.

Talán valóban jobbak(?) vagytok, mint a kutyarúgdosók (enyhe esetben) de tény, hogy sokat, nagyon sokat kell(ene) tanulnotok még egy másik lény önmagáért való szeretetéről.

Fülvágás helyett demózzál tigrissel, farkassal, legyél nagyfiú vele...

Az úgy egy-egy.

Ez nem egy-egy. Ő ki van szolgáltatva neked, és nem, nem jut eszébe, hogy cserében leharapja a kisujjadat, pedig lehet, jobban tetszenél neki BÁNTÓ kéz-és szándék-nélkül.

Kérdező kérdezett, a vélemény nyilvánítás szabad, ez sepec az enyém volt, lehet lepontozni.

2009. febr. 17. 18:41
 43/47 anonim ***** válasza:
36%
Az utolsó előtti a kérdésre válaszolt normálisan akkor mi a .asznak kellett lepontozni?? Amstaffoknál és piteknél hagyomány a fülvágás mert így szép. Lehet őket védeni, lehet, hogy enm csináltatod meg a saját kutyádnál és el is lehet ítélni. De nem kell a másikat így letámadni, mikor a kérdésre válaszol és nem okoskodik.
2009. febr. 17. 18:46
 44/47 anonim válasza:
36%
köszönöm hogy a védelmemre keltél.de én is hozzá fűznék még valamit.én felvágattam a kutya fülét,attól függetlenül nagyon szeretem és nem adnám semmiért.mellesleg az állatorvos javasolta.erről ennyit.
2009. febr. 17. 19:49
 45/47 anonim válasza:
Hello. En nekem egy dobermannom van. En is vagattam a fulet. 2 honapos koraban. Most 8 honapos es meg mindig nem all neki, de most megprobalom valahogy helyrehozni. Ha akkor tudtam volna h. talan nem fog felallni akkor is megcsinaltam volna mert meg igy is jobban nez ki mint logo fulell. Szerintem az a vicces mikor log a fule.
2009. márc. 10. 23:13
 46/47 anonim válasza:
Nekem dobermannom van, 4 hónapos korban lett levágva a füle. Pl a dobermann fül, farokvágva szép ha meghaggyák neki, tiszta vizsla. Igaz ez csak az én véleményem. Műtét, korrekció, ahogy vesszük. Az emberek is szokták kínozni magukat szépség tereén, őket miért nem b*szogatják. Ők is csak a szépségért szenvednek. Az nem fáj.
2009. aug. 30. 20:38
 47/47 anonim ***** válasza:
én mindenkivel eggyetértek aki védi aki vágatná én szerintem téleg fáj neki és nem jó de nekem is lessz jövő tavasszal egy staffom és felvágatom elaltatják nem fáj neki ogyanolyan lessz ogyanolyan lessz nagykorára barátságos és szép és kedves ez csak a ti ízlésetek szerint kell lefikázni mert mi felvágatnánk az nektek úgy tetszik ha nincs most mi is itt szidjunk titeket mert ti meg úgy hadjátok vagy mi??jó az így is úgy is.
2010. júl. 30. 23:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!