Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mennyi idös korig lehet...

Mennyi idös korig lehet felvágni a kutya fülét és mennyibe kerül?

Figyelt kérdés
2009. jan. 26. 15:17
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
100%
Kupírozásra gondolsz? Vigyázz mert mindjárt megköveznek...
2009. jan. 26. 15:24
 2/47 anonim ***** válasza:
65%
de meg ám!!!!én ellene vagyok,mert az fáj a kutyának,és pár hónaposan csinálják.azthiszem 6-8hónapos körül.de nem sok állatorvos vállalja.(nem véletlen).ha lehet inkább ne csináld!!!
2009. jan. 26. 15:33
 3/47 anonim ***** válasza:
Első vagyok... Ha neked tetszik,szerintem csináld... Miért van az, hogyha látnak egy ilyen kutyát az utcán akkor nem sajnálják, hanem milyen szép és stb.? Nekem a dobi a kedvencem és nem egy kopót akarok vagy inkább egy agarat, hanem egy kemény, komoly kutyát. Csonka farkú kutyám van, soha senkit nem zavart, bezzeg ha leírnám akkor mi lenne... Pedig úgy született...
2009. jan. 26. 15:43
 4/47 A kérdező kommentje:

nállunk vállalják.

persze hallom 13ezerért is meg 3ért.

nem akarom rossz kezekbe adni

inkább kifizetek többet.

amugy elaltatják és érzéstelenitik is.

biztos igy is fáj de harci kutya jol birja

2009. jan. 26. 15:48
 5/47 anonim ***** válasza:
61%
Nem az operáción fáj majd a füle hanem mütát után. Én nem vagyok a se a fűl söt egyáltalán nem vagyok a vágásért se oda. De ha már azt akarod hogy olyan legyen a kutyád akkor jó kezekbe add. Szerintem egy lelkiismeretes orvos nem csinálja ezt meg 10ezer alatt. Megkérdezhetem hogy milyen fajtájú kutya? Ja és ha felnött kutyáról van szó akkor én egyáltalán nem ajánlom semmi féle csonkitást mert az neki sokkal hosszadalmassabb felépülni a mütét után mit egy kölyöknek,de a kölyök kutyát is megviseli. A kor az szerintem max 8 hónapos korig de utána szerintem már NEM KÉNE.
2009. jan. 26. 15:59
 6/47 A kérdező kommentje:
pit-staffi a kutyus és még most lesz 3hónapos
2009. jan. 26. 16:03
 7/47 anonim ***** válasza:
Én vagyok megint. Akkor még lehet de nem túl jó a kutyának. Remélem jól fogsz dönteni.
2009. jan. 26. 16:06
 8/47 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem mondjuk eleve egy marhaság, a kutya füle úgy a legszebb, ahogy a természet megteremtette - de ha ettől eltekintünk, akkor sem 6-8 hónapos, hanem 6-8 HETES korban végzik, és érdemes nagyon hozzáértő orvost keresni, mert nincs szánalmasabb, mint egy hülyére vágott fülű kutya.

Két hónapos kor után (vagy ha eleve gyenge a fülporc, akkor amúgy is) már egyre nagyobb az esélye, hogy a vágott fül sem fog soha állni, hanem vágottan fityeg - na, az is idétlen látvány.

2009. jan. 26. 16:08
 9/47 anonim ***** válasza:
77%
egy veleményen vagyok az elottem levovel! Más országokban ezt mar törvény is tiltja:(
2009. jan. 26. 16:13
 10/47 A kérdező kommentje:

köszönöm az eddigi válaszokat.

még várok,esetleg olyanoktol is akikcsináltattak már ilyet

2009. jan. 26. 16:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!