Mennyi idös korig lehet felvágni a kutya fülét és mennyibe kerül?
Figyelt kérdés
2009. jan. 26. 15:17
11/47 anonim válasza:
ez mire jó vagy miért kell bántani ezzel?
12/47 A kérdező kommentje:
igy gyönyörü
2009. jan. 26. 16:43
13/47 anonim válasza:
csak tudnám hogy most hol van az aki olyan felháborodottan kérdezte, hogy az emberek hogy merik hogy ingyen kérnek kutyát:)
14/47 anonim válasza:
Ha jól tudom má nálunk is törvénytelen ez a műtét. ili
15/47 anonim válasza:
17.05-ösnek: mi az összefüggés?
16/47 anonim válasza:
Már elvileg nem szabadna itthon csonkítani! Amúgy a spancik farkát is csak az első 2 napban lehet vágni!
17/47 anonim válasza:
Nincs olyan ,hogy harcikutya...minden csak nevelés kérdése...
18/47 anonim válasza:
most komolyan meg fogod csonkíttatni a kutyád, hogy gyönyörködhess a szerencsétlen, megnyomorított testében? dísznek tartod, sikknek, harcikutya, minden?
19/47 anonim válasza:
19.48 Az én megnyomorított testű kutyámat még senki nem hagyta le futásban, és épp nem régen szállt szembe egy rotival az anyáért és a kölykéért... 12 kg. Igaz ő szegény már nyomorékként született. Nincs farka... Első voltam...
20/47 anonim válasza:
gyalogkakukknak tartod a kutyádat, vagy futóversenyeken indítod?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!