Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek "kié" lesz a kutyus?

Szerintetek "kié" lesz a kutyus?

Figyelt kérdés

Most elég hülye kérdést tettem fel, de őszinte leszek.. féltékeny vagyok. :D

Van egy 5,5 hónapos németjuhászom, eddig én foglalkoztam vele csak (séta, etetés, játék), apum mindig is vágyott egy németjuhászra, és most ő is rászokott, hogy mindennap viszi sétálni (amikor én nem tudok elmenni, mert későn érek haza a melóból, kivéve hétvége, mert akkor általában itthon tudok lenni).

Ő viszi ki az ennivalót is neki.

Eddig egy kutyámat nem akarta elvinni sétálni, a németjuhi előtt volt egy németjuhi-amstaff keverék, azt sem vitte soha sétálni a 11 életéve alatt. Most azzal érvel, hogy mindennap kell vinni sétálni a kutyut. Mondtam neki, hogy akkor az előzőnél miért nem volt buzgó? :D Persze vigyorogtunk rajta. :D

De akkor is, most kicsit féltékeny vagyok! :D

Januárba kezdjük a kutyasulit, a végén oda lyukadunk ki, hogy amikor én nem érek rá hétvégén, akkor ő viszi le.

A lényeg, szerintetek kihez fog jobban ragaszkodni a kuty? Apuhoz vagy hozzám? :)

Hüle vagyok tudom.. de nagyon féltékeny! :D

2010. dec. 29. 18:14
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:
Indítsak új topicot, hogy 21 évesen Férfi vagy Fiú az illető? :D
2010. dec. 29. 20:23
 32/38 anonim ***** válasza:
Á nem, szerintem tudjuk mi a választ:)
2010. dec. 29. 22:14
 33/38 A kérdező kommentje:
;)
2010. dec. 29. 22:18
 34/38 anonim ***** válasza:

nincs olyan, hogy egygazdás kutya hacsak nem erre nevelik...!

még egy természetes falkában is (a farkasoknál, dingóknál is) általában egy szülői pár, azaz 2 kutya irányítja a csapatot

no para, minden ok!

örülj neki, hogy ilyen lelkesen foglalkozik már az új kutyával apukád!

2010. dec. 29. 22:52
 35/38 A kérdező kommentje:

Utolsó, köszönöm a választ. :)

Nem is bánt, hogy foglalkozik vele, csak fura ez a nagy buzgalom. :D És ezért vagyok féltékeny rá. :):) Vagyis, már nem, mert megnyugtattatok. :)

Volt egy öreg tacsi kevérékünk (aki 18 évig élt), ő akkor került hozzánk, amikor én 2 éves voltam. Őt mingíg sétáltatták szüleim. :) Aztán mikor alsós voltam a suliba akkor került oda hozzánk a másik tacsi keverékünk (ő most is él), őt már nem sétáltatták (három lábú volt, ezért nem lehetett, mert nem tett jót neki, meg nem is szeretett menni). Aztán melléjük került a németjuhi-staff keverék (sajnos ő is meghalt már), őt is csak én sétáltattam, járattam suliba (etetni még apuék etették). Aztán negyedikként került oda a két csivava, akit máig én etetek, sétáltatok, játszok vele és hordtam suliba. És aztán jött a kölyök németjuhi, akire apu is lecsapott (bár tény, hogy álma volt egy németjuhász, gondolom ezért is hordja---mutogatja. :)).

Így már gondolom érthető miért furcsa ez nekem. :D 20 évig nem sétáltat kutyát, aztán egyszer csak megbokrosodik. :D:D:D:D

2010. dec. 30. 08:14
 36/38 anonim ***** válasza:

nem tudom miért gondolja magát sok nő feljebbvalónak, érettebbnek. ez elég általánosítás, hogy egy 21 éves fiú egy 15 éves szinten van. lányokból is ugyanígy vannak olyan tuskók mint a ház.

21/F

2010. dec. 30. 12:31
 37/38 anonim ***** válasza:
így van..de azt ne felejtsd el h TE általánosítottál elsőre...és ne itt írogass hanem indíts újjat ami erről szól ha ennyire zavar...szia
2010. dec. 30. 12:40
 38/38 anonim ***** válasza:
én nem általánosítottam, vagy ha úgy tűnt, akkor nem állt szándékomban, na mindegy
2010. dec. 30. 12:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!