Szerintetek "kié" lesz a kutyus?
Most elég hülye kérdést tettem fel, de őszinte leszek.. féltékeny vagyok. :D
Van egy 5,5 hónapos németjuhászom, eddig én foglalkoztam vele csak (séta, etetés, játék), apum mindig is vágyott egy németjuhászra, és most ő is rászokott, hogy mindennap viszi sétálni (amikor én nem tudok elmenni, mert későn érek haza a melóból, kivéve hétvége, mert akkor általában itthon tudok lenni).
Ő viszi ki az ennivalót is neki.
Eddig egy kutyámat nem akarta elvinni sétálni, a németjuhi előtt volt egy németjuhi-amstaff keverék, azt sem vitte soha sétálni a 11 életéve alatt. Most azzal érvel, hogy mindennap kell vinni sétálni a kutyut. Mondtam neki, hogy akkor az előzőnél miért nem volt buzgó? :D Persze vigyorogtunk rajta. :D
De akkor is, most kicsit féltékeny vagyok! :D
Januárba kezdjük a kutyasulit, a végén oda lyukadunk ki, hogy amikor én nem érek rá hétvégén, akkor ő viszi le.
A lényeg, szerintetek kihez fog jobban ragaszkodni a kuty? Apuhoz vagy hozzám? :)
Hüle vagyok tudom.. de nagyon féltékeny! :D
Na jó, de néha sajnos vannak helyzetek, amikor új vezetőt kell választani. :S
Pl. menhelyi kutyi, vagy utcáról összeszedett kótyomfitty.. Sajnos nekik is új vezetőt kell választani, mert a régi már nincs. :S
És ők is tudnak ugyanolyan szeretetben élni, ugyanolyan szeretetteljes életet élni, pedig sok rosszon keresztül mennek és lehet, hogy előtte sok "gazdájuk" volt.
Szóval érted.. :)
Egyébként.. jól eltekeredtünk a témától, de mindegy, legalább van miről beszélni. :D
Na látod, ez az amiben én nem voltam biztos. :) Hogy a költözés jó nekik. :)
Mivel én túlzottan imádom őket, csak azt nézem, hogy nekik mi lenne a legjobb. :)
Nem azért nem akartam volna magammal vinni, mert csak addig kellenek amíg én is itthon élek, csak nekik nem akartam rosszat.
Természetes, hogy nem jó. :S Kinek jó az!? Se gazdának, se kutyának..
:S
De nem is akarom, hogy mást válasszon, azt akarom hogy én legyek neki a minden mert nekem ők a mindenem. :D Ezért is vagyok féltékeny. :D:D:D
Biztos nem volt jó neki ezt elismerem, nekem sem volt jó...de a kényszer tudod nagy úr.....
na mindegy ne vitázzunk ezen te amúgy gondolod én meg emígy....
A lényeg a kérdező kutyája továbbra is téged fog szeretni, ha minden úgy lesz ah írtad...no para :D
és sok boldogságot hozzá! :D
én felfelé tendálok agyilag
21F
19:57: akkor legyél boldog te is :DDDD
(ezen már rég túl vagyunk) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!