Szerintetek "kié" lesz a kutyus?
Most elég hülye kérdést tettem fel, de őszinte leszek.. féltékeny vagyok. :D
Van egy 5,5 hónapos németjuhászom, eddig én foglalkoztam vele csak (séta, etetés, játék), apum mindig is vágyott egy németjuhászra, és most ő is rászokott, hogy mindennap viszi sétálni (amikor én nem tudok elmenni, mert későn érek haza a melóból, kivéve hétvége, mert akkor általában itthon tudok lenni).
Ő viszi ki az ennivalót is neki.
Eddig egy kutyámat nem akarta elvinni sétálni, a németjuhi előtt volt egy németjuhi-amstaff keverék, azt sem vitte soha sétálni a 11 életéve alatt. Most azzal érvel, hogy mindennap kell vinni sétálni a kutyut. Mondtam neki, hogy akkor az előzőnél miért nem volt buzgó? :D Persze vigyorogtunk rajta. :D
De akkor is, most kicsit féltékeny vagyok! :D
Januárba kezdjük a kutyasulit, a végén oda lyukadunk ki, hogy amikor én nem érek rá hétvégén, akkor ő viszi le.
A lényeg, szerintetek kihez fog jobban ragaszkodni a kuty? Apuhoz vagy hozzám? :)
Hüle vagyok tudom.. de nagyon féltékeny! :D
pont ez az h te vagy még a kisfiú :DDD nah de mindegy... am ez egyéntől függ lányoknál/fiúknál én ismerek 27 éves NŐT és agyilag a 16nál tart minden értelemben....:D (nem egyet többet )
Kérdésre: nyugi, ha te voltál vele kiskorától kezdve azt nem fogja elfelejteni....apukádat is szeretni fogja az nem kérdés, de emiatt ne aggódj főleg, ha te adod neki a kajcsit...
én 3 éve nem élek már otthon mert akkor költöztem össze párommal, de az amsatffom azóta is imád akárhányszor megyek ha ott vagyok én vagyok az első és nem apum....
és ha esetek nagy százalékában Te mész vele és te foglalkozol vele akkor tényleg nincs miért aggódnod szintem....
20/L
Én úgy tudom a későbbi ragaszkodás szempontjából a legfontosabb időszak a kutya életében a 6-12 hetes kora közötti idő. Ha akkor valaki jól bevésődik neki, ahhoz élete végéig ragaszkodni fog. Mivel azt írtad eddig csak te foglalkoztál vele, gondolom pici korában is, akkor te mindig kiemelten fontos személy leszel számára. Ettől még ragaszkodhat máshoz is, de te leszel az első.
21F válaszoló, a te F-ed vajon fiút vagy férfit takar? Semmi közöd pláne semmi kompetenciád nincs ahhoz, hogy eldöntsd ki mikor érzi magát felnőttnek. Sok nő 23 évesen már szül, mint például a barátnőm is, 24 éves, két éve él házasságban és van egy fél éves kisfia. De azért még lány, ugye? Gondolkozz már...
21/N!!!!
Látom sokan vagyunk, akik már nőnek érezzük magunkat huszonévesen. :D Ez azért lehet, mert a csajok előbb érnek a fiúknál. :) Egy 20 éves nőci, már felér egy 25 évessel. :) Míg egy 20 éves fiú inkább lefelé tendál agyilag. :) Bár ezt is embere válogatja. :D
De mint írtam, nem ez a lényeg! :D
Köszönöm a válaszokat mindenkinek! :) Aranyosak vagytok! :) Végülis sikerült megnyugodnom, mert mióta itt van nálunk állandóan én foglalkoztam vele, csak most kezdett el apum is becsatlakozni. :D
Azért az látszott, hogy én vagyok a liblingje, mert amikor apu vitte sétálni, és én kikiabáltam neki az ablakból, akkor a kutya húzta vissza, és azt leste, hogy én mit csinálok ott fent. :D
Harmadik válaszoló, miért nem vitted magaddal a staffit? Nem akartad kiszakítani a megszokott falkából? :) Vagy nem lehetett magaddal vinni? :O
Én is néha ezen agyalok, mi lesz ha összeköltözök párommal, hová "rakom" a két nagy szerelmemet, a csivavát és a németjuhit!? Magammal vinném-e, vagy itthon hagynám.. ?
Épp az, hogy a németjuhi többgazdás, potnosan ezért használják őket a rendőrségnél például... És pontosan ezért nem a malikat, csak a gazdagabb országokban, mert a mali viszont egy gazdás.
ehát a németjuci kétgazdás, ne aggódj, nem lesz baj, viszont ha apukád kemény ember, akkor ő lesz a főnök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!