Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ilyenkor mi a teendő?

Ilyenkor mi a teendő?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egy órája átjött a szomszéd két kutyája (Két németjuhász) és a kutyámra rárontottak el kezdték csupálni húzni!

Egy kis bokszban tartják őket !

Én tudom hogy nem a leg szelídebb a kutyám ezért megkötöm ( mindennap sétáltatom)

A szomszédok nem rég költöztek ide én odafigyeltem hogy ne zavarja őket a kutyám stb. A kutyámnak szerencsére nem lett semmi baja ( legalábbis nem vérzik meg nem sír) de azért holnap elviszem az állatorvoshoz természetesen a szomszédok számlájára!

Azt nem tudom hogy jelentsem fel őket vagy ne?!

És még a kerítést is meg fogják csináltatni !!

Még mit tehetek az ügy érdekében?

Bocsi a fogalmazási hibákért te még nem vagyok 100% os!

Válaszokat előre is köszi!

2010. dec. 18. 20:42
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha vállalják,hogy megcsinálják a kerítést,akkor ne jelenzsd fel őket.
2010. dec. 18. 20:45
 2/8 anonim ***** válasza:

Először próbáljátok megegyezni. Kerítés megcsináltatása, ha van baja a kutyának akkor orvosi számlát fizesse, illetve gondoskodjon róla, hogy ne történjen meg az, hogy át jönnek a kutyái.

Ha szép szóval nem megy utána

2010. dec. 18. 20:50
 3/8 A kérdező kommentje:

A kerítést azt még nem is sajnálom csak a kutyát ahogy sírt és most ezek a kutyák kint vannak az utcán !

Ha nekimennek valakinek??

2010. dec. 18. 20:51
 4/8 A kérdező kommentje:

Hát utánna box az egész család 1 ****** !!

(box csak ha kötekedés és még ha ők bunkóskodnak!9

2010. dec. 18. 20:52
 5/8 anonim ***** válasza:
Beszélj velük. Értesd meg velük, a kutyáikért ők felelnek. Ha nem igazán megfelelő a hozzáállásuk, hivatkozzál az ÁVT-re és említsd meg a jegyzőhöz írt feljelentést.
2010. dec. 18. 20:53
 6/8 A kérdező kommentje:

Vagy sintérekkel elvitetném a kutyáikat mert ez a kutyáiknak sem jó 1-3x3 méteres boxban

De holnap mindenféleképpen beszélek velük és a kutyát elviszem állatorvoshoz.

2010. dec. 18. 20:56
 7/8 anonim ***** válasza:

Bocsika,de a tiédnek sem jobb láncon...

Ha nem a legszelídebb"a kutyád,lánc helyett talán kutyaiskola/szocializáció a megoldás.

2010. dec. 18. 21:00
 8/8 A kérdező kommentje:
Szia én nálam csak akkor van megkötve ha valaki jön vagy ha kiállok a kocsival mert kifut és nem akarom hogy megharapjon valakit és naponta többször is sétáltatom .! De nem a láncon Van egész nap!
2010. dec. 18. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!