A kutyám ma kapta meg a veszettség elleni oltást. Az ölemben fogtam, és a szúrás pillanatában a farmeromon éreztem a spriccelést. Az orvos szerint a kutya lepisilt. Szerintem meg nem. Ilyenkor mi a teendő? Honnan tudom hogy megkapta-e az oltást?
Figyelt kérdés
2011. febr. 23. 21:23
1/15 anonim válasza:
jó kifogás hogy a kutya lepisilt, én is technikus vagyok sokszor előszokott fordulni hogy a tű átmegy a kutya bőrén és odaspriccel nem pedig a bőr alá. Sztem a doki atszúrta a kutya bőrét. Érdemes 1 ml t beadni bőr alá akár te is megcsinálhatod. Az oltóanyag neve Biocan R rozsaszinű folyadék. bőr alá.
2/15 Egyszerű huszonéves válasza:
Úgyérted nem adta be neki, hanem inkább rádspriccelte?
Elég gáz akkor az állatorvosod...
Sehogy nem tudhatod meg. Kaptál papírt róla, remélhetőleg a neve is rajta van a dokinak, h oltott az eb. Menj vissza és mond ezt el, hogy nem hiszed el, hogy beoltotta! Mondd meg neki, ha valakit megkap és az illetőnek baja lesz akkor Ő fog szívni nem Te! És teszel is róla, hogy szívjon! Persze udvariasabb stílusban ha véletlen nem lenne igazad...
3/15 anonim válasza:
Én nem hiszem,hogy ezzel csalna. Ha a kutyád pl megharap vkit,és veszett, és papíron a doki aláírta,hogy beoltotta,akkor gondolom,ő is megüti a bokáját. Szerintem félelmében lepisilt. előfordulhat.
4/15 anonim válasza:
Te jó ég! Hát már csak lehetett azon a folyadékon ami a nadrágodon van érezni hogy oltás folyadéka vagy kutyahúgy!!?? Szagold meg!
5/15 anonim válasza:
Ez marhaság. Bőr alá én is bármikor be tudok adni a kutyának egy injekciót, pedig nem orvos vagyok, hanem informatikus. Nem tudom elképzelni, hogy ennyire ügyetlen legyen bárki, és ráadásul észre se vegye. Nyugodj bele, hogy le lettél pisilve!
6/15 anonim válasza:
Én hallottam már olyat hogy az orvos vizet szívott fel és azt spriccelte mellé.A kutya el kapta a veszettséget és mint minden orvos kimagyarázta magát.
7/15 anonim válasza:
Na? Megszagoltad? Orvosság vagy húgy????
8/15 anonim válasza:
Így se, úgyse lesz veszett a kutyád. Ez az oltás egy kötelező pénzlehúzás. Egyébként valószínű, hogy az oltóanyagot nyomta mellé.
9/15 mentalist válasza:
Olvastad már a Cujót. Az oltást mindenképpen be kell adni nem pénzelhúzás. A kutyapisinek más szaga van mint az oltóanyagnak szagold meg (talán az oltóanyagnak nincs is szaga)Ha hugyszagú akkor megkapta.
10/15 anonim válasza:
első válaszoló remekül leírta nem kell ezt ragozni azon kívül hogy szagold meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!