Ilyenkor mi a teendő?
Nagyon szeretnék 1 kutyát.(kisebbekre gondolok mint pl a westie)
Téglaépitésü házba élek (panelféle csak kisebb)
de sajnos a házirendbe azvan hogy kutyák tartása tilos
ha elmennék az önkormányzathoz kapnék engedélyt vagy vmit?
Jaj, ne tanácsolj ilyeneket, a vékén vesz szegény egy kutyát és viheti a menhelyre.
Tudod, hogy a te ismerősöd házában hogy szóla házirend? Mert ha nem,akkor nem tudom mitől releváns
Arról nem is beszélve,hogy se a beagle,se a malinois,de főleg a beagle nem panelba való! Kivéve ha napi 4-5órát sétál+fut vele,és erdőkbe viszi. Mivel könnyen híznak és nagy a mozgásigényük,vadászkutyák. Nekem is beagle-m van,tudom,miről beszélek. Utál a lakásban 1óránál többet lenni,minden baja van. Ha nem játszok,futok,erdőkbe járok eleget,akkor szökik,magának keresi meg a játékot,hiába van mellette másik kutya. Vérbeli vadász. De a malinoisnak is nagy a mozgásigénye.
Szerintem kérdezd meg a közös képviselőt,hogy lehet e tenni valamit azért,hogy kutyád legyen. Ha azt mondja,hogy kérdezd meg a lakókat,akkor jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!