1 éves bordeauxi dog kutyámat be hívjam éjszakára aludni? Bp. XVII ker
22:09-nek!! Megbeszélhetjük a nagy találkozást!nEKÜNK SZUKÁNK VAN.Tavasszal jön a 2.tüzelése.Szeretnénk őt pároztatni!!!
Irj privátot és a többit meg beszéljük ott.
Kedves Utolsó! Én vagyok a 22.09-es csak másik regisztrációról. Képzeld, az, hogy lányt szeretnék a kutyám mellé nem szaporítás lesz, hiszen tenyésztési szándékkal vetten a kutyusomat. Törzskönyves, szűrt, díjnyertes gyönyörű kutya. Minden alapvető követelmény teljesítve van nála ahhoz, hogy tenyészthessem, ha akarom. Az igazi célom az lenne, hogy társa legyen a kutyusomnak, hiszen én magányosnak látom őt.
Na minden jót, és ne gondolja senki azt, hogy szaporítás lenne a célom, hiszen én vagyok az egyik legnagyobb elítélője a szaporításnak, és a felelőtlen állattartásnak.
Az én kutyám ha már nyuszög egyet irány az állatorvos stb. Tápból a legjobb minőségek egyikét kapja, és célom az, hogy élete során a kutyám olyan boldog legyen, mint amilyen nagy boldogságot ő ad nekünk.
Jó éjt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!