Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hajlandóak vagytok a kutyátok...

Hajlandóak vagytok a kutyátok után enni/inni?

Figyelt kérdés

Saját kutyáról van szó, nem egy idegen kutyáról.

Szóval megeszitek-e a szendvicset, amibe beleharapott, vagy beleisztok-e a poharatokba, ha belelefetyelt, stb... ?

2010. dec. 14. 17:51
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:

Kedves 3. válaszoló! Igen, normális vagyok.

Többieknek köszönöm. Azért úgy látszik, itt is megoszlanak a vélemények.

Aki nem érti, hogy a kutya mért inna bele a poharamba például, csak képzelje el a szituációt, hogy lerakom a poharam a kávézóasztalra, a kutya meg már ott is van, hogy megkóstolja, én meg elveszem tőle de addigra már belelefetyelt. Vagy ugyanez ebéddel, hogy az ebédlőasztalon van a kaja, ő meg beleharap.

Én sem szoktam a kutya után enni-inni, de megesett már, hogy egy nagyon nagy sajt-kockát ellopott az asztalról, és vidáman szaladgált vele. Észrevettem, elvettem tőle és leöblítettem, aztán megettük. Volt rajta néhány fognyom, és ennyi. És nagyon sokszor eszek úgy, hogy előtte megsimogattam.

2010. dec. 15. 08:04
 32/38 anonim ***** válasza:

A simogatás, az más:) Szerintem nincs olyan gazdi, aki betartja azt, amit mindig sulykoltak a szüleink:

"ha megsimogattad a kutyát, utána menj, és moss kezet"

Ha ettől kapok el valami betegséget, akkor ám legyen, de ha úgy tartja kedvem, akkor megsimogatom evés közben is a kutyusomat:)

Olyan viszont nincs, hogy a kutya bele eszik, vagy iszik csak úgy valamibe. Kaját meg főleg nem lop el. Azért nagyon nagy szídást kapna, szerencsére ilyenre még nem volt példa.

Ha valamit nagyon akar, akkor leül a konyhában, és sír, hogy szeretne enni:) Én meg megyek, és adok neki:)

2010. dec. 15. 08:47
 33/38 capsread ***** válasza:

18:40-es!

Valamit félreértettél. Ahhoz, hogy tudjam, a kutyám semmit nem eszik a földről nem kell napi 24 órában mellette lennem. Mivel jól nevelt a kutyám, mert megneveltem, és tudom, hogy adhatsz neki akár a kedvenc kajájából is, nem fogja elvenni, amíg nem mondom, hogy tiéd, okos.

A saját szerveit nem szokta nyalogatni, erről is leneveltem.

És amúgy naponta 15 percnél hosszabb időre nem megyek el hazulról nélküle.

De azt még mindig nem értem, miért undorító egy olyan tányérból enni, amit előzőleg egy kutya is használt? Könyörgöm, el lett mosva azóta! Mi ebben a gusztustalan? (Mindegy, a finnyás vendégeknek tartok otthon papír tányért).

2010. dec. 15. 16:03
 34/38 anonim ***** válasza:
Eleve nem adok neki napközben a kajámból mert nincs kunyerálás és a poharamból sem iszik...
2010. dec. 16. 21:53
 35/38 anonim ***** válasza:
Ja és van egy varázslatos szó: nevelés- és ha a neveléshez 24 órában a kutyát kellene nézni akkor egy kutyát (meg pl gyereket se) lehetne megnevelni pedig elég sok jólnevelt kutya van. És azért ne haragudj de az hogy nem lop az asztalról kaját elég alap dolog a kutyával történő együttélésben.
2010. dec. 17. 01:02
 36/38 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszoló!

Persze, alap dolog, és nevelem is a kutyámat, kutyasuliba is járunk, de tudod, nem minden kutya születik úgy, hogy mindent tud. Kölyök még.

És nem írtam olyat, hogy etetem napközben az én kajámból. Nem szoktam. Azt viszont, hogy lop, próbálom orvosolni...

Nehogy már úgy képzeld el, hogy megsimogatom a kiskutyám fejét, miután lopott az asztalról...

2010. dec. 17. 16:47
 37/38 anonim válasza:
Persze.Tudom hogy nem helyes, de nem tudnám elképzelni hogy egy meghagyott szendvics falatot ne ennék meg utána. Persze a tányérjába nem turkálok bele. Megvan a maga tere, az étele csak az övé. De a meghagyott falatokat kár lenne ki dobni csak mert hozzá ért:)
2021. okt. 25. 10:48
 38/38 anonim ***** válasza:

#8 vagyok

10 év után sem változott a véleményem, de! van az a szituáció, amiben ennék utána. Ennyi. A maradék 99%-ban szó sem lehet róla (nyalta a saját fenekét, nemiszervét vagy épp ürülékbe ért a szája amit a földön szagolgatott).

2021. okt. 25. 16:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!