Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hajlandóak vagytok a kutyátok...

Hajlandóak vagytok a kutyátok után enni/inni?

Figyelt kérdés

Saját kutyáról van szó, nem egy idegen kutyáról.

Szóval megeszitek-e a szendvicset, amibe beleharapott, vagy beleisztok-e a poharatokba, ha belelefetyelt, stb... ?

2010. dec. 14. 17:51
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
100%
Azt azért nem, de engem sem zavar, ha beleeszik a tányérba, vagyis onnan megeszi a maradékomat, utána nyilván elmosom. A páromnak viszont ez is undi, úgyhogy nincs tányérból etetés. Pedig megkönnyítené a mosogatást :)
2010. dec. 14. 19:12
 22/38 anonim ***** válasza:
100%

Hmm.. Ezen még nem gondolkodtam, pedig 15 éve lakom kutyával egy légtérben.

A válaszom, nem, semmiképp. Tényleg nagyon szeretem, nem egyszer előfordult, hogy játék, hancúr közben pofán akart nyalni, én meg éppen nevettem, és puff.. belenyalt a számba.:) Természetesen nincsen neki megengedve a pofanyalás, nem is alkalmazza, csak ritkán fordul elő, ha játék közben annyira beindul. Nem történt semmi, egészségügyileg, higiéniailag oda van figyelve rá.

De az ivóedényét érdemes megnézni, hogy néz ki, ha mondjuk kiissza belőle a vize felét. Úszik a nyál a tetején, nem hiszem, hogy létezik ember, aki abból inni akarna. Még neki sem hagyom ott tovább, azonnal cserélem.

Evés. Evés körül is rend van, így ez sem merült fel soha. Amit én eszek, abból nem jár neki, ő pedig meghatározott időben, a meghatározott helyen kapja a saját kajáját. Egyáltalán nem vagyok undorodós, de a kajájából sem ennék. Bár egyszer elropogtattam egy szemet a tápjából, mert kíváncsi voltam, hogy hal íze van-e.:) De az nem a tányérjából lett kivéve, abból tányérjából sem ennék. Nem hiszem, hogy beteg lennék tőle, egyszerűen csak mert nem helyes. Az az övé, és neki mind meg kell ennie.

2010. dec. 14. 19:31
 23/38 anonim ***** válasza:

19:12-es:))

A páromnak én magam könnyítem meg a dolgát, és nyalom ki a tányért a kutya helyett. Persze, csak ha finomat főzött!

2010. dec. 14. 19:32
 24/38 anonim ***** válasza:
Imádom a kutyámat meg minden, féreghajtva is van 3 havonta, de akkorsem tudnék utána enni, vagy inni. Bár az utóbbi megtörtént már, de véletlen, mentem vele egy hosszabb túrára és vittem neki 1 fél literes üvegben vizet, meg egyet magamnak is, háát nem össze cseréltem a végén :)
2010. dec. 14. 19:34
 25/38 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer egy barátnőm, aki amúgy nem egy nagy kutyabarát, akart adni a kutyusomnak egy szelet almát. A kutyám egy picit megnyalta, de nem kellett neki.

A barátnőm egy pillanatig gondolkozott, majd közölte, hogy "na jó, tökmindegy" és megette az almát :D

Ha szendvicset kunyizik, akkor természetesen török neki 1-2 falatot, semmi szükség rá, hogy beleharapjon. És miért inna az én poharamból? A családom tagjai sem isznak bele, akkor majd pont a kutyám fog. (?) Van tálkája, abba töltök. Ha nincs ott a tálkája, akkor szerzek edényt, vagy a tenyeremből itatom meg.

Persze, volt már olyan nálunk is, hogy játék közben szájon nyalt, de azért ezeket a helyzeteket próbálom kerülni.

2010. dec. 14. 19:39
 26/38 anonim ***** válasza:

Pfújj nem!

Nem ennék utánuk az Ő tányérjukból. De ha beleharap valamibe, akkor azt a részt levágom. A többi résszel semmi bajom.

Ám olyan már fordult elő, hogy amikor én ásítottam a kutyám megrázta magát, és a nyála a torkomba landolt....

Utána jött a róka.... :-(

2010. dec. 14. 21:01
 27/38 capsread ***** válasza:
100%

A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 18:40

Nem lepődtem meg, hogy elment ettől az étvágyuk, mondom, nem kutyabarátok. DE! Abból a tányérból, amiből ők ettek, tény, hogy evett már a kutyám, de azóta elmostam, mosogatógéppel, nem is tudom hányszor. Ez miért undorítóbb, mint mikor egy étteremben olyan késsel-villával eszel, ami ki tudja kiknek a szájában járt már?

Amúgy, én már csak azért sem gondolom, hogy a kutyám után enni nagyon veszélyes, mert szerintem nincs olyan kutyás - vagy csak nagyon kevés - aki még sosem nyúlt volna a szájához miután megsimizte a kutyáját, vagy ép az nyalta kézen. Szeretem a kutyámat, tudom, hogy semmit nem eszik meg, amit talál, csak amit én adok neki, nem nyalogat senki mást, csak engem, és különben is, a baktériumok a szájában elpusztítanak majdnem minden más baktériumot, fertőzésforrást.

Amúgy, ha azt mondod, milyen undorító ez, most gondold végig a következőt: utazol a buszon, és meg kell kapaszkodj. Meg fogod a kapaszkodót. Azt a kapaszkodót, amit előtted egy részeg csöves tapizott, aki utoljára 2003 nyarán fürdött, akkor se szappannal. Ez után te az arcodhoz nyúlsz, megvakarod az orrod, ne adj Isten rágyújtasz, eszel valamit... Ez gusztusosabb, mint a kutya után evés?

2010. dec. 14. 21:52
 28/38 anonim ***** válasza:
18:40-es vagyok! Nem lehetsz benne biztos hogy a kutyád nem eszik mást csak amit te adsz neki! Ott vagy a nap 24 órájában a nyomában? Igen a te példád gusztustalan!Én nem azt mondtam hogy gusztustalan amit te csinálsz csak épp nem higiénikus és nem normális! De engem nem érdekel tőlem akár egy tálból is ehetek! Én csak elmondtam a véleményemet!
2010. dec. 14. 22:17
 29/38 anonim ***** válasza:
Gyerekek ez azért durva... én naGyon szeretem a kutyámat puszilni is szoktam de sohasem esze utána... az én kutyám ráadásul kinti xal macskaxart eszik, konyhai kosztot eszik...
2010. dec. 14. 22:25
 30/38 anonim ***** válasza:

A kutya még ha nem is eszik szart, sok minden mást nyalogat, megtisztít.

Pl. amikor kinyomódik a bűzmirigye, azt megtisztítja.

Magyarán mondva, a fenekét nyalogatja.

Hiába nem férges, hiába nem eszik meg mást, attól még nem higiénikus, egy tálból enni vele.

Ezzel nem akarok senkit megbántani vagy megsérteni, de ez így van.

2010. dec. 14. 23:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!