Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hajlandóak vagytok a kutyátok...

Hajlandóak vagytok a kutyátok után enni/inni?

Figyelt kérdés

Saját kutyáról van szó, nem egy idegen kutyáról.

Szóval megeszitek-e a szendvicset, amibe beleharapott, vagy beleisztok-e a poharatokba, ha belelefetyelt, stb... ?

2010. dec. 14. 17:51
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
szia, hát mi úgy szoktunk együtt enni, h. a kajámból török neki egy keveset és azt eheti meg, ilyen "közösködés " nincs, mert nem akarok férges lenni
2010. dec. 14. 18:04
 12/38 anonim ***** válasza:
Férges? Hát ha a kutyád férges, akkor úgyis elkaphatod ha csak megnyalja az arcodat. Szerintem féregtelenítsd szegény jószágodat, nem ártana.
2010. dec. 14. 18:12
 13/38 anonim ***** válasza:
100%

Én igazából nevelési célzattal "vonom meg" a kutyámtól a saját ételemet, az neki tabu.

Viszont egyáltalán nem tartom undorítónak a kutyámat, sem a száját, sem a nyelvét. :) Előfordult már, hogy nyáron a negyvennyóc' fokban nem tudtam kimenni a szobámból éjjel és beleittam a kutya vizébe, mert annyira szomjas voltam, de ez rég volt, és csak egyszeri alkalom. :D

2010. dec. 14. 18:15
 14/38 zsuzsabazsa ***** válasza:
100%
Nem egészséges dolog az biztos. Az talán biztos, hogy aki undorítónak találja azzal még nem fordult elő, hogy a kutyáját simizte és utána elfelejtett kezet mosni és pl, nyáron megfogta fagyis tölcsért. Velem is előfordult már kutyasimogatás után, hogy bekaptam egy szendvicset. Bevallom őszintén nem zavart.
2010. dec. 14. 18:22
 15/38 anonim ***** válasza:
100%
Pedig a mi szánkban ezerszer több a baktérium, meg a fertőzésveszély, mint az övékben :) De attól függetlenül én sem... mindenki foglalkozzon a saját kis bacijaival, max páromtól fogadom el az övéit :)
2010. dec. 14. 18:24
 16/38 anonim ***** válasza:
Dehogy. Imádom a kutyámat, de azért ez túlzás. Még a családtagjaim után sem eszek, iszok meg semmit, nemhogy a kutyám után.
2010. dec. 14. 18:33
 17/38 anonim ***** válasza:

Ma 18:00 ez azért már gáz!

Le teszed neki a tányérodat hogy megegye belőle a kaját? És még csodálkozol is hogy nem esznek ott a vendégek? Érdekese!:S:S:S

Kérdező:

Imádom a kutyáimat de nem eszek és iszok velük együtt!

De ha kapok egy puszit tőlük akkor nem dől össze világ!:):)

2010. dec. 14. 18:40
 18/38 anonim ***** válasza:

persze :)

amit meghagy mindig megeszem

hülye kérdés, aranyos vagy, de ez butaság, nem szabad inni utána!

2010. dec. 14. 18:47
 19/38 anonim ***** válasza:

Meg a macskam utan sem. Najo, amig rajta nem kaptam, hogy beleiszik a vizembe, addig valoszinuleg ittam utanna @_@°

De ez nem az allat miatt van elsosorban - ember utan sem harapok/iszok bele semmibe.

2010. dec. 14. 18:54
 20/38 anonim ***** válasza:
Imádom a kutyám, de nem .
2010. dec. 14. 18:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!