Hajlandóak vagytok a kutyátok után enni/inni?
Saját kutyáról van szó, nem egy idegen kutyáról.
Szóval megeszitek-e a szendvicset, amibe beleharapott, vagy beleisztok-e a poharatokba, ha belelefetyelt, stb... ?
Én kolbászt szoktam úgy enni, hogy egyet harap ő, egyet én, meg néha a túrós palacsintát. Mondják, hogy ez undorító, meg nem higiénikus. Lehet, hogy az, nekem még nem volt tőle bajom. Bár egyszer vendégek voltak nálam - az egyik nem igazán szereti a kutyákat - a kutyám meg ott várta, hogy kap e az ételből (marhapörkölt). Én meg, amikor befejeztem az ebédem, kivittem az előszobába, és leraktam a kutyám táljai mellé a tányért, hogy megegye. Két vendégem nem kért se desszertet, sőt, inni sem voltak hajlandóak...
Akinek van kutyája, ezt nem találja annyira gusztustalannak, akinek nincs az igen. Persze vannak kivételek.
Szia!
Szeretem az állatokat, de nem. Ha beleevett neki adom, legyen az akármilyen ennivaló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!