Csak engem idegesít, hogy megyek az utcán a két nagytestű kutyámmal (német dog, német juhász) és a kistestű kutyákat felkapkodják?
A dilettáns kutyagazdik kapkodják csak fel az állataikat. Ezzel megerősítik a kutyájukban, hogy sem őket (a kutyákat) sem pedig magukat nem tartják alkalmasnak arra, hogy jól kezelni tudjon egy találkozást egy másik kutyával.
Éljen a bizonytalanság és a nyugtalan magabiztosságtalansűg
Az a jó h az ilyen kiskutyák mint az idióták ugatnak, acsarkodnak a kézből vagy a mami szoknyája mögül, mire gazdi hisztérikus rohamot kap h vigyem már a közeléből a vizslámat meg a borderemet, mert nem látom, h fél az ő kiskutyája?! Jah persze, fél.... Agresszívan ugat az, nem félelemből. De az emberek annyira nincsenek tisztában a kutyák jelzéseivel h a saját kutyájukról nem tudják megállapítani h milyen lelki állapotban vannak... Számomra nevetséges és szánalmas.
Kitti: forgalmas útnál felkapni egy kölyköt azért más mint egy másik kutya elöl és ezzel nem hagyni őket összeszagolni, bemérni a rangsort, megismerni a másikat. ;o)
Nekem vizslám van és ő sem szereti a kiskutyukat sajnos. DE ENNEK EGY OKA VAN!
Hogy az összes kis szobacirkáló amivel eddig dolgunk volt, mikor meglátta szegény kutyumat olyan eszeveszett ugatásba kezdett mint valami őrült. Így persze ő is kinyitott a száját. Lehet azt hitte hogy bántani akarnak minket.
Viszont a van egy kölyök kutyánk (ergo kicsike) Vele meg úgy eljátszik minta 1000éve ismerné. Remélem a barátnőm kis westijét is szeretni fogja. :)
A kérdésre válaszolva minket is kiszoktak kerülni, főleg a cigányok. De volt példa, hogy egy német juhászt sétáltató bácsi is áttért a másik oldalra. Szerintem nem tudta hogy a kutyája hogy reagálna egy másik kutyusra. Nem volt biztos magukba így inkább áttért a másik oldalra és elbújt egy fa mögé míg mi el nem mentünk messzebb. ?!?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!