Csak engem idegesít, hogy megyek az utcán a két nagytestű kutyámmal (német dog, német juhász) és a kistestű kutyákat felkapkodják?
és szájkosár is van?
mert ha csak póráz,szájkosár meg nem,akkor ne csodálkozz,én még magamat is arrébkapkodnám,nemcsak a kutyát...
Eleinte szóltam, de már nem. Hiába mondom nem rakják le a kutyájukat.
Ha a két kutya támadni akarna nem sokra mennének azzal, hogy felkapják.
Szerintem meg valahol érthető.
Én mindkét oldalt ismerem, van egy 70 kilós óriásom és egy 10 kilós kiskutyám. Előfordul, hogy felkapom a kistestű kutyámat, mert nem tudhatom, hogy az adott gazda mennyire nevelte meg a kutyáit vagy hogy neki esne-e a kutyámnak. Egyetlen harapás is végzetes lehet, ekkora méretkülönbség esetén.
És gondolom nincs rajtad egy tábla, hogy a kutyáid barátságosak, jól neveltek.
Azoknál a nagytestű kutyáknál természetesen nem veszem ölbe a kutyámat, akiket közelebbről is ismerek.
egyrészt: ki tudja azt, hogy barátságos a kutyád. lehet, hogy meg szokott ijedni a kicsi.
mástrészt: Én azért szoktam felkapni a kutyámat mert nem tudom miért néhány kutyát (nem mindegyiket csak a nagyobbak közül egy ketött )megugatt:)
ne idegeskedj:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!