Mit eszik csivavátok?
Figyelt kérdés
Van olyan amit nem szabad neki adni?2010. nov. 16. 22:31
11/13 anonim válasza:
Az én csivavám profilum és royal canin tápon nőtt fel.
A bundája selymes és csillog.
Kálciumot nem árt neki adni néha napján.
A házi kosztért megőrül, nagyon szereti. Nem kell táppal etetni mindig, mivel jobban szereti amit te eszel.
A csont hasfogó nekik, szenved tőle.
A zöldséget is nagyon szereti... Ellopta tőlem a sült tököt, így jöttem rá. :)
Igazából mindenevők. :)
Ki kell tapasztalnod mi a kedvence!
12/13 anonim válasza:
Az enyém kisszemű tápot és konzervet eszik.Persze ezek mellett nem veti meg néha a házikosztot sem.Viszont úgy emlékszem, hogy anno nekem a tenyésztő azt mondta, hogy csontot nem szabad neki adni, mert nem jól emészti.
13/13 anonim 

válasza:

Amennyiben nincs elkényeztetve és éhes is, (pl nincs egész nap kaja az orra előtt, mert az nagy-nagy hiba) bármit megeszik, még a hagymát is. :) Amikor hozzánk került, nem túl jó helyről, mármit a kutyusnak nem volt ideális ahogyan tartották, tipikus majomszerettel nevelgették. Nagyon válogatós és rossz, hisztis kutya volt. 1 hónap után már, mindenevő lett és pesze jó kikutya vált belőle. Táp, hús, sajt, túró, zöldség, gyümölcs, bármit megeszik. Édességet, fűszeres ételt, neki nem jó élelmet nem kap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!