A kutyám eszik, de nem sokat, rossz a kedve, látom, hogy valami gond van, de mi?
Figyelt kérdés
Szuka, foxi és havanese keverék, idén áprilisi születésű.
Nem iszik sokat, szóval a mérgezést nem tartom valószínűnek, ma evett egy kis pörköltmaradékot meg csontot.
Mi lehet a baja?
2011. okt. 13. 11:32
1/7 anonim válasza:
Nem tüzel véletlenül?
Ha nem,akkor orvos. Én ha azt látom a kutya hangulatában változás van,azonnal megyek az orvoshoz.
Volt már a háttérben babezia, hasnyálmirigy gyulladás, májprobléma. Inkább menjek oda hatszor hiába,minthogy egyszer későn
2/7 anonim válasza:
Nagyjából 15 féle dolgot tudnék kapásból felsorolni...
Miért nem nézeted meg állatorvossal?
És miért csontot eszik pörkölttel? Mindkettőtől fájhat a gyomra.
3/7 anonim válasza:
Ha én lennék a kutyád, én is depis lennék és nem ennék!
4/7 anonim válasza:
ha én lennék a kutyád elharapnám a torkodat
5/7 anonim válasza:
Mi van, már a kérdező kommentjeit is moderálják? Így a mieink is értelmüket vesztették!
6/7 anonim válasza:
Nidda,ki lettem moderálva,mert az írtam,hogy állatkínzó...
7/7 anonim válasza:
muszáj volt nekik mert azok akik nem az elejétől olvassák a kommenteket nem értenék hogy miért írtad:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!