Mit eszik a csivavátok?
Figyelt kérdés
2011. jan. 15. 12:20
2/8 anonim 

válasza:

Szilvásbuktát, mert azt szereti.
4/8 anonim 

válasza:

Nekem ugyan nem csivavám van, de az tudom hogy érzékeny gyomrúak (mint a legtöbb ilyen kis szobakutyus) és ezért jó minőségű táppal kell tetetni(pro plan, eukanuba, hill's, royal canin...). Ismerősöm csivimix kutyusa pro plan tápot kap, néha kis házi finomságokkal kiegészítve.
6/8 anonim 

válasza:

Az enyémek mindent, amit egy őrző-védő is megeszik és olyat is, amit nem.. :P
Imádják a házikosztot, a kacsa fejet, az olíva bogyót, gyümölcsöket. :) szóval mindent!
Sosem kaptak prémium minőségű tápokat, nem láttam értelmét, nem is szerették. :)
A macskák elől eszik el a száraz tápot, de egyébként ugyanúgy megeszik a nagy kutyáim száraz tápját is. :)
Reggelire konzervet szoktak kapni. :)
Ennyi. :)
7/8 anonim 

válasza:

Mindkét csivavám Orijen Red tápon él, semmi máson, ritkán azért kapnak mellé valami maradékot is itthonról, de semmi extra. Mozgékonyak, aktívak, jól tápláltak, szép a szőrük, és 2 perc alatt behabzsolják az összes kaját ami előttük van! ;)
8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a NORMÁLIS válaszok :)
2011. jan. 15. 16:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!