Ettél már kutyahúst? Milyen?
Off
Utolsó, miért ott milyenek a kutyák?
Tényleg érdekel.
itt egy videó, hogy kínozzák levágás előtt őket, hogy "finomabbak legyenek" Dél-Koreában...vigyázat, csak 18 éven felülieknek, és erős gyomrúaknak ajánlom!
Engem egyszer egy ismerősöm meghívott ebédelni valami kínai étterembe. Kihozták a kaját, kérdezem, hogy mi az. Kiderült, hogy amit elénk raktak az kutyahús volt. Nem ettem bele. A gondolattól is elhánytam magam. Kirohantam az étteremből, és az ismerősömmel azóta sem találkoztam.
De egyszer beszéltem vele, akkor azt hajtogatta, hogy szerinte finom. Szerintem ez szörnyű.
19:44
a videódon amit lehet látni ugyanaz van Magyarországon a marha vágóhidakon, de nem akasztják, hanem a nyakukat kötik ki, és állnak el alóla kocsival
a sok pesti paneltakonynak pedig nem kell felháborodni a videón, mivel itt is ugyanaz megy, csak más állatokkal (nem csak marhákkal)
és azokkal az állatokkal mi van? ha már védi valaki az állatot, akkor ne csak egy fajt védjen közülük
utolsó
nem szívtelenek, ahogy a semmiféle hentes sem
ez a munkája, és kész. ott ez a divat, nálunk meg ez közfelháborodást vált ki, ennyi
ez tulajdonképpen helyrajzi kérdés, itt a helyes naposcsibét, meg a kisbocit és a rózsaszín malackát esszük, ha odaszületsz akkor a kutyát, ha máshová, akkor serpenyőben sütöd a hernyót, sőt, a szavannán az oroszlánok stb. minket is szívesen elfogyasztana. :)
amúgy én nem szívesen eszem húst
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!