Hagyod, hogy kinyalja a tányért a kutyád miután ettél?
Ugyan én nem csinálok ilyet már csak azért sem, mert a kutyám csak a saját táljából kap csakis az ő etetési idejébe és így nem is kunyerál.
Viszont ma jártam egy ismerősömnél aki a maradék ebédet kivitte a kutyáihoz, kiöntötte nekik, majd a tányért odatartotta, hogy kinyalják.
Noha nem igazán tartom gusztustalannak, hisz úgyis azonnal elmossák utána, de inkább nem tennék ilyet.
Ti hogy vagytok ezzel?
Én néha a macskámmal nyalatom ki, vagy a sütistányérra kapja a kaját, mert az van kéznél. Ha megfelelő a higiénia, és a mosogatás módszere (én pl. forró vízzel, bőséges mosogatószerrel), akkor nem lehet belőle probléma szerintem.
Ha olyan helyen látnám ezt, ahol nem vagyok meggyőződve a háziak tisztaságáról, én is undorodnék.
Na a fagyi az nekem is gusztustalan.
Meg mikor vigyorogva hagyják, hogy arcon/szájon nyalja őket a kutya.
A kinyalt tányért mosószerrel elmossák, így az nem zavar, mert úgyis tiszta lesz utána.
Ezen miért vagy kiakadva? Van, akinek természetes, hogy az ágyában alszik a kutya, van, aki a lakásba sem engedi be. Lehetne napestig sorolni a nézetkülönbségeket.Mindenki éli a maga alkotta életét. Másnak mi köze hozzá?
Neked max annyi, hogy nem mész hozzájuk sem ebédre, sem vacsorára.
miért baj az h ha néha arcon nyalja a kutyája ?:D nem fogsz bele dögleni mert néha napján arcon nyal sem abba h melletted alszik
a fagyis téma meg a tányér nekem már sok :D
....és ha belegondolunk,hogy nagyon sok(!) állat tisztább,mint egynémely embertársunk! A buszon való kapaszkodás néha nagyobb veszélyeket rejt,mint egy kutya után jól elmosott tányér.
Előző szomszédomnál 3 hónapja volt gázosítás: nem volt elég neki a csótány...az ágyi poloskát (!!!)meg nem tudták másképp kiírtani.
Most új lakó van ugyanott:máris meghirdette a lakást eladásra. Panaszkodott, hogy minden ebédelés mosogatással kezdődik : éjjel akkora a forgalom a konyhában,hogy kihelyezett szemléltetőórát lehetne tartani biológiából!
Egy-egy étteremben lehet,hogy a körülményeket látva előbb lennének kétségeim és aggályaim,mint egy ebtartó háztartásban,ahol tudom, hogy tartják a higiénia alapvető szabályait.
Egy gyerek is nagyobb veszélynek lehet kitéve egy homokozóban pld.,
("galambfürdető macskasz@rató"),mint egy olyan,egyébként tiszta háztartásban,ahol az ebnek megengedett az "előmosogatás"
A következetes kutyatartáshoz -neveléshez nem árt,ha hozzátartozik, hogy tudja a kutyu,hogy egy,vagy két tányérja van és melyik az...
de gazdija válogatja!
Szerintem ami kivédhető,nem baj,ha teszünk azért.
A kutyának jót tesz :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!