Hagyod, hogy kinyalja a tányért a kutyád miután ettél?
Ugyan én nem csinálok ilyet már csak azért sem, mert a kutyám csak a saját táljából kap csakis az ő etetési idejébe és így nem is kunyerál.
Viszont ma jártam egy ismerősömnél aki a maradék ebédet kivitte a kutyáihoz, kiöntötte nekik, majd a tányért odatartotta, hogy kinyalják.
Noha nem igazán tartom gusztustalannak, hisz úgyis azonnal elmossák utána, de inkább nem tennék ilyet.
Ti hogy vagytok ezzel?
Suspectussal abszolút egyetértek.
Előbb hagyom, hogy a kutya nyaljon arcon, minthogy egyes ismerőseim, kollégáim.
ha van a lakásban domestos, és azt használják is, akkor semmi akadálya.
barátnőméknél gyakran nyalja ki a kutya a tányért, de még soha nem lett semmi bajom, miután ott kajáltam.
viszont kaptam már el nyavaját amiatt, hogy az idióta lakótársam nem mosogatta el rendesen a poharat,a miből a haverjai ittak.
szia!
Igaz, hogy szinte kutya mellett tanultam járni, és azóta is mindig van és volt is, de ilyet soha nem tennék. És nem azért mert nem szeretem őket. 28 éves vagyok, most épp egy mudi gazdája. De az étkezés nálunk külön megy,alapvető higiéniára odafigyelünk.
Annyit szoktam megengedni, hogy az elnyalt jégkrémes pálcán hagyok neki egy kicsit. De azt én már nem nyalom meg utána!
Gabica27-nek :
Tudsz arról valamit,hogy Szabó Zsuzsa,vagy az ő Csodabogár kennelje létezik-e még??? Foglalkozik még mudival? Hol lakik most?
A válasz írója 67%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:44
Szia!
Bodrogkeresztúron vettem Godzsák Nellitől a kutyámat (mudit), nem ismerem az általad írt tenyésztőt sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!