Mi a véleményetek Ceasar Milanról?
Én csak azt tartom érthetetlennek, hogy ő 3 perc után laza pórázon sétál egy kutyával, akivel addig évekig nem birtak. Azért kellenének az előzmények is, hogy sikerült ez neki, mert nemhiszem csak a folytonos "csiccsegésével" érte el. Valamint a kutyák döntő töbsségénél, látom a folytót, vagy a behuzót a nyakukban, valószinűnek tartom, hogy azért előtte meglettek rángatva párszor. Szerintem Cesar ebben a részben a legjobb:)))
"Victoria a tükör-módszerrel tanít"
Ezt nem tartom túl valószínűnek, ugyanis a Tükör módszer egy magyar módszer (amivel amúgy egyet is értek, meg egyre népszerűbb is) és nem egyenlő a klikkerezéssel és azzal, hogy kajával jutalmazzuk a kutyát, ez csak a módszer egyik része. C. M-ről meg annyit, hogy egy hajléktalan, kutyakozmetikában dolgozó bevándorlóból (szerintem) nem véletlenül lesz "TV sztár".
És ezért most le lehet cseszni, de mindenki okoskodik és mondja hogy Millan így-meg úgy kemény a kutyákkal. Hol olvasod egy online bulvármagazinban? Nem kell ott minden elhinni... oké, hogy nem babusgatja, de attól meg nem lesz állatkínzó, max. néhányan ráaggatják és akkor ezen csámcsog a nép -.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!