Mi a véleményetek Ceasar Milanról?
A szövege különösen zsibbasztó az + energiákról... Ezt én írtam hell-ikon.
Amit leírtál a kisugárzásról, azzal teljes mértékben egyet értek, a bajom azzal van, hogy ez minden 2. mondatában szerepel, bocs, valóban nem voltam egyértelmű. Szóval nekem egyszerűen SOK C.M.
Oncogito-nál a pont!
Aki tartott már kutyát, fel sem merül benne más! Evidencia.
Be kellene látni, hogy a kutyát vesszük semmibe azzal ha olyan töketlenül bánunk velük, mint Viktória. Nem lehet őket emberként nevelni, mert nem ismerik azt a világot. Az ember viszont van olyan intelligens, hogy megismerje az ő világokat, és ha valaki kutyát tart, ez elvárható lenne. Ahelyett, hogy szemellenzős módon hajtogatja a hülyeségeit, hogy ő milyen szépen bánik a kutyákkal... és pont ezzel szarik rájuk nagy ívbe. Vagy csak egyszerűen lusta tanulni, és foglalkozni velük...
Esetleg irígy, mert annyira korlátozott, hogy képtelen erre.
"minden 2. mondatában szerepel,"
Sajnos a hülye amerikai már csak olyan, hogy mindent százszor kell elmondani neki:D
Márpedig ez a sorozat elsősorban oda készült és nem ide.
Bár kezdő kutyásnak még itt Európában is jól jöhet, hogy ennyiszer megismétli.
Mi van? Viktóriát összehasonlítani Ceasarral? Ne vicceljünk már! Ha összehoznánk Ceasar egyik tényleg kemény páciensével, visszaúszna Angliába :)
Mint ahogy képletesen meg is tette, óriási bukta volt a műsora az államokban. (gyakorlatilag kiröhögték)
Már ne haragudjatok! De aki ennyire fényezi ezt a hapit és lenézi Victoriát ja és nekem szólongat be bvurkoltan,hogy én nem értem a dolgokat az egy kicsit járjon utána!!És mint írtam Milan nagyon dúrva a kutyákkal gyakorlatilag fájdalomingert használ csak épp a műsorból azokata részeket nem mutatják csak időnként villan be egy egy dolog...Van amit jól csinál ez igaz de keveri a szezont a fazonnal!!!!!
Victoria a tükör-módszerrel tanít és én is ezzel a módszerrel nevelem a kutyáimat úgy ahogy minde ma már "felvilágosúlt" és kicsit is a módszerek utánajárt kutyás!!!Milan keveri a módszereket!!!!!Össze vissza használja a dolgokat és csomó kutya retteg tőle!!!Ettől függetlenűl nyílván természetesen van aki megtudja nevelni ak utyáját az álltala bemutatott módszrek alapján mível ő is a tükör ódszert veszi alapúl...csak éppen nincs vele teljesen tisztában....Ha valaki jól ismeri a módszereket és kicsit is megfigyeli Milant egyből rájön a dolgokra....
Ja csak tájékoztaásúl a tükör-módszerról:
19:06!
A falkában nem félnek a falkavezértől, hanem tisztelik. És igen, az erejét, és a kiegyensúlyozottságát tisztelik. Félelmen alapuló társadalom csak az embereknél van.
Szeretettel nem lehet kutyát nevelni. Ezt kellene megérteni, egy kutyának elsősorban vezetőre van szüksége, ilyen mivoltunkban neveljük a kutyákat. Ezután jöhet a szeretet, de aközben nem leteh nevelni. Nem gyerek, hanem kutya!
Sztem pedig a falkavezértől félnek is (nem rettegnek), nem csak tisztelik.
Szeretettel nem lehet kutyát nevelni? Nem szeretnék a kutyád lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!