Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi a véleményetek Ceasar...

Mi a véleményetek Ceasar Milanról?

Figyelt kérdés
2010. nov. 11. 17:35
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:

A szövege különösen zsibbasztó az + energiákról... Ezt én írtam hell-ikon.

Amit leírtál a kisugárzásról, azzal teljes mértékben egyet értek, a bajom azzal van, hogy ez minden 2. mondatában szerepel, bocs, valóban nem voltam egyértelmű. Szóval nekem egyszerűen SOK C.M.

2010. nov. 11. 18:50
 22/47 anonim ***** válasza:

Oncogito-nál a pont!

Aki tartott már kutyát, fel sem merül benne más! Evidencia.

Be kellene látni, hogy a kutyát vesszük semmibe azzal ha olyan töketlenül bánunk velük, mint Viktória. Nem lehet őket emberként nevelni, mert nem ismerik azt a világot. Az ember viszont van olyan intelligens, hogy megismerje az ő világokat, és ha valaki kutyát tart, ez elvárható lenne. Ahelyett, hogy szemellenzős módon hajtogatja a hülyeségeit, hogy ő milyen szépen bánik a kutyákkal... és pont ezzel szarik rájuk nagy ívbe. Vagy csak egyszerűen lusta tanulni, és foglalkozni velük...

Esetleg irígy, mert annyira korlátozott, hogy képtelen erre.

2010. nov. 11. 18:57
 23/47 hell-ikon ***** válasza:
90%

"minden 2. mondatában szerepel,"

Sajnos a hülye amerikai már csak olyan, hogy mindent százszor kell elmondani neki:D

Márpedig ez a sorozat elsősorban oda készült és nem ide.

Bár kezdő kutyásnak még itt Európában is jól jöhet, hogy ennyiszer megismétli.

2010. nov. 11. 19:00
 24/47 anonim ***** válasza:
40%
Victoria, ez egyértelmű! Én mindig nézem, baromi hasznos tippjei vannak, az én kutyám is onnan tanult meg egy csomó dolgot. Ráadásul remek ötletei vannak , hogy hogyan lehet egy kutyát "lemozgatni". Nem tudom ki látt a azt a részt amikor egy Olivia nevű elég agresszív kutyának olyan játékot csinált, hogy egy kötél végére rákötött roncsot és azt huzigatt a kutya orra előtt. A kutyának nagyon tetszet, mellesleg az enyémnek is. Caesarnak is vannak jó dolgai bár én sok mindenben nem értek vele egyet. Nekem az a futópados dolog eléggé sántít
2010. nov. 11. 19:06
 25/47 anonim ***** válasza:
oncogito!:Te is a saját véleményed mellett maradsz úgyhogy ne írd h mi foglalunk a másik oldalon állást! Lehet hogy a falkában a falkavezér másként viselkedik az "alattvalóival" , mint Victoria, de a falkában mindenki fél a falkavezértől és azért engedelmeskedik, de én nem azt akarom hogy a kutyám féljen tőlem hanem azt h szeressen és Victoria ebben segít! Nem azt mondom h Ceasar nem jó de nem szeretettel hanem mint falkavezér "neveli" a kutyákat!
 26/47 anonim ***** válasza:
roncs helyett rongy sry
 27/47 anonim ***** válasza:
100%

Mi van? Viktóriát összehasonlítani Ceasarral? Ne vicceljünk már! Ha összehoznánk Ceasar egyik tényleg kemény páciensével, visszaúszna Angliába :)

Mint ahogy képletesen meg is tette, óriási bukta volt a műsora az államokban. (gyakorlatilag kiröhögték)

2010. nov. 11. 19:08
 28/47 anonim ***** válasza:

Már ne haragudjatok! De aki ennyire fényezi ezt a hapit és lenézi Victoriát ja és nekem szólongat be bvurkoltan,hogy én nem értem a dolgokat az egy kicsit járjon utána!!És mint írtam Milan nagyon dúrva a kutyákkal gyakorlatilag fájdalomingert használ csak épp a műsorból azokata részeket nem mutatják csak időnként villan be egy egy dolog...Van amit jól csinál ez igaz de keveri a szezont a fazonnal!!!!!

Victoria a tükör-módszerrel tanít és én is ezzel a módszerrel nevelem a kutyáimat úgy ahogy minde ma már "felvilágosúlt" és kicsit is a módszerek utánajárt kutyás!!!Milan keveri a módszereket!!!!!Össze vissza használja a dolgokat és csomó kutya retteg tőle!!!Ettől függetlenűl nyílván természetesen van aki megtudja nevelni ak utyáját az álltala bemutatott módszrek alapján mível ő is a tükör ódszert veszi alapúl...csak éppen nincs vele teljesen tisztában....Ha valaki jól ismeri a módszereket és kicsit is megfigyeli Milant egyből rájön a dolgokra....

Ja csak tájékoztaásúl a tükör-módszerról:

[link]

2010. nov. 11. 19:13
 29/47 anonim ***** válasza:

19:06!

A falkában nem félnek a falkavezértől, hanem tisztelik. És igen, az erejét, és a kiegyensúlyozottságát tisztelik. Félelmen alapuló társadalom csak az embereknél van.

Szeretettel nem lehet kutyát nevelni. Ezt kellene megérteni, egy kutyának elsősorban vezetőre van szüksége, ilyen mivoltunkban neveljük a kutyákat. Ezután jöhet a szeretet, de aközben nem leteh nevelni. Nem gyerek, hanem kutya!

2010. nov. 11. 19:15
 30/47 anonim ***** válasza:

Sztem pedig a falkavezértől félnek is (nem rettegnek), nem csak tisztelik.

Szeretettel nem lehet kutyát nevelni? Nem szeretnék a kutyád lenni.

2010. nov. 11. 19:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!